Luk

Priske tvivler ikke: Fischer i Hjulmands tanker

| Jupiler Pro League | 18 kommentarer

Infoboks

Gent - Royal Antwerp
1. Division A (30/01)
Oddset 1,82 3,70 3,85

Brian Priske er ikke i tvivl om, at Viktor Fischer er med i Kasper Hjulmands overvejelser, hver gang landstræneren udtager en landsholdstrup.

I sommerens transfervindue hentede Brian Priske 27-årige Viktor Fischer til belgiske Royal Antwerp, og indtil videre er den danske træner særdeles tilfreds med Fischers præstationer, hvor det er blevet til to mål og otte oplæg indtil videre.

I et interview med Eurosport bliver Brian Priske spurgt til, om han mener, det er realistisk, at Fischer drømmer om at vende tilbage til det danske landshold.

Priske tvivler ikke på, at Kasper Hjulmand hver gang overvejer, om Fischer skal med landsholdet.

- Ja, det skal vi spørge Kasper om. Han er chefen for det danske landshold lige nu. Jeg føler, at Viktor er på et voldsomt højt niveau, og ligaen er god hernede, så han bliver udfordret på nogle andre ting, end han har været vant til i Superligaen.

- Jeg føler allerede, at han har leveret på et højt niveau i ligaen og i Europa, og derfor er jeg ikke i tvivl om, at han er med i Kasper overvejelser hver evig eneste gang, og er det drømmen, så er det jo heldigvis en fed udfordring at tage op og jagte nogle af de drømme i forhold til landsholdet.

- Han skal levere hernede for os, og så giver han sig selv muligheden for at præstere for Danmark på et eller andet tidspunkt, siger Brian Priske til Eurosport.

Viktor Fischer er noteret for 21 A-landskampe. Den seneste spillede han i 2018 mod Wales i Nations League.


Af Jonas Dalgård
Fredag 28. januar