Luk

Priske: Vi skal slå Olympiakos som bedre hold

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Pas Giannina - Olympiakos
Super League (17/10)
Oddset 6,40 4,00 1,43
bet365 9,00 4,33 1,40

Brian Priske udtaler forud for Europa League-mødet mellem Olympiakos og Royal Antwerp, at hans mandskab skal vinde som et bedre hold.

Torsdag aften indleder Brian Priske og hans mandskab fra Royal Antwerp deres Europa League-gruppespil, hvor de skal en tur til Grækenland og møde Olympiakos.

Grækerne er favoritter, men i optakten til kampen fortæller Priske, at han tror på holdets chancer, fordi de er bedre som et hold.

- Kort sagt så har de en masse individuelt talent. Det er op til os, at forhindre dem i at spille fodbold og vise dem, at Antwerp er bedre som et hold, forklarer Priske om opgaven.

Priske erkender på pressemødet, at holdet har en svær pulje, men han henviser til sidste sæsons præstationer i Europa, som skal give tro på, at man igen i år kan klare sig godt.

- Vi er i en meget hård gruppe, så hver eneste udekamp vil blive svær. Sidste sæson klarede vi os godt i Europa, og vi ser frem til at gøre det igen. Baseret på rangeringen er vi måske underdogen for mange, men vi tror på vores chancer.

Foruden Olympiakos er Antwerp trukket sammen med tyske Eintracht Frankfurt og tyrkiske Fenerbahce, der også mødes torsdag aften.

Sidste sæson gik Antwerp videre fra gruppespillet i Europa League og røg så ud i 1/16-finalerne til Rangers med et samlet 5-9-nederlag.

Antwerp er ikke kommet så godt ud af starthullerne i den hjemlige liga, hvor de lige nu ligger nummer 12 med otte point efter seks kampe. De har dog en kamp i hånden i forhold til de andre hold, hvor de med en sejr kan rykke et godt stykke frem i tabellen.

Kampen mod Olympiakos starter klokken 21.00.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 16. oktober