Luk

Priske: Vi skal være glade for Jesper Hansen

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Ajax - FC Midtjylland 3-1
Champions League gruppe D
47' 1-0 Ryan Gravenberch
49' 2-0 Noussair Mazraoui
67' 3-0 David Neres
80' 3-1 Awer Mabil
90' 3-1 Erik Sviatchenko

Brian Priske var godt tilfreds med sin målmand Jesper Hansen, selvom han lukkede tre mål ind mod Ajax.

Jesper Hansen har stået mange gode kampe i FC Midtjyllands målmandstrøje, men onsdag aften var blandt de bedste, da han leverede den ene klasseredning efter den anden i 3-1-nederlaget til Ajax i Champions League.

Cheftræner Brian Priske kunne da sagtens finde plads til de rosende ord efter et ellers nyt skuffende nederlag i Champions League.

- Vi skal være glade for, at Jesper var med. Han hev rigtig mange redninger op og holdt os inde i kampen i første halvleg. Han har vist sit værd mange gange, men der er ingen tvivl om, at han viste de kvaliteter, han har. 

- Både med nogle gode redninger, men også i forhold til vores spil, som vi godt kunne have ønsket os lidt mere af. En fin præstation, selvom der gik tre mål ind, og jeg ved, at han er pisse ærgerlig over, at der går en del mål ind på ham i Champions League, siger Brian Priske til bold.dk.

Hovedpersonen selv erkender da også, at der var mere end almindeligt travlt mellem stængerne.

- Det føltes ikke som et bombardement, men der var mange store chancer især i første halvleg, og så kom de jo bare ud med lyn og torden og fik scoret to vanvittigt gode mål. Det må jeg bare erkende. De blev sparket ind. 

- Den første helt oppe under overliggeren, og efterfølgende kom en hurtig, god afslutning. De straffede os sindssygt hurtigt. Desværre igen på de første fem minutter. Denne gang bare i anden halvleg. Så var det op ad bakke for os, og så var det næsten slut, siger Jesper Hansen og fortsætter:

- Det er svært, når vi igen lukker to hurtige mål ind. Det er jo de fejl, som vi desværre har set. De bliver straffet, og så ryger den ind i kassen. Det skal vi tage med videre, at vi skal være klar fra start. 

- Vi har ikke råd til at lave de her fejl, så bliver vi straffet. Der skal de ikke have mange muligheder, selvom de har brændt mange i første halvleg, så stepper de op der og desværre gjorde det onde ved os i de første fem minutter.

Takket være de mange klasseredninger og en god portion held gik FC Midtjylland mirakuløst til pausen med 0-0, og her nåede den 35-årige målmand lige at tænke, at det måske skulle være en af de aftener, hvor intet passerede ham.

Men sådan skulle det altså desværre ikke gå.

Ja, jeg sad og tænkte på, at jeg håbede, at det blev sådan en aften, men det gjorde det desværre ikke. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at der går tre mål ind igen. Der er gået lidt for mange mål ind i min Champions League-karriere desværre. 

- Men det har bare lidt været den samme historie. Der er virkelig forskel fra vores hverdag i Superligaen til højeste niveau i Champions League, siger Jesper Hansen.

Næste opgave for FC Midtjylland og Jesper Hansen er lørdag i 3F Superligaen, hvor de hjemme tager imod AaB.


Af Anders Borup
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar