Luk

Priske vil ikke undskylde efter ny skuffelse

| Europa League | 12 kommentarer

Brian Priske har sportsligt fået en skidt start i det belgiske, men trods endnu et skuffende nederlag i går i Europa League-kvalen vil Priske ikke undskylde sig.

Brian Priske er denne sæson ny træner i belgiske Royal Antwerp efter et par succesrige år i FC Midtjylland.

Priske har dog ikke fået en drømmestart på tilværelsen i Belgien, der har budt på flere dårlige resultater end ønsket.

Det seneste faldt i går imod cypriotiske Omonia Nicosia i holdenes første møde af to i kvalifikationen om at komme i Europa League, og det var da også en skuffet træner, der forholdt sig til kampen efterfølgende.

- Jeg er meget skuffet. Ikke kun med resultatet, men også med præstationen. Særligt defensivt var vi ikke gode nok. De fire mål, vi indkasserede, kom efter individuelle fejl, som du ikke må lave på det her niveau.

- De første 40 minutter var perfekte. Vi kørte bolden godt rundt og skabte chancer, men så indkasserede vi målet lige inden pausen, og vi var ikke gode i anden halvleg, udtaler Priske til det belgiske Sporza.

Holdet er helt nyt, og Priske mangler stadig at implementere alle sine ideer på holdet, så med tiden vil resultaterne måske vende.

Priske er dog ikke interesseret i at undskylde sig med udskiftningen i truppen.

- Der er mange nye spillere, og det er en ny stab. Det skal bare ikke være en undskyldning. Hverken for mig eller spillerne.

Derfor retter han i stedet fokus mod returopgøret i næste uge, hvor Antwerp stadig kan nå at vende tingene til det bedre.

- Det bliver svært, men vi har en hel uge til at forberede returopgøret. Vi er nødt til at forblive positive, for det er ikke slut endnu, udtaler han og fortsætter positivt om den nyeste tilføjelse i truppen, Radja Nainggolan.

- Det, han gjorde, var perfekt. Han var rolig og smart på bolden. Lad os håbe, at han snart er klar til at spille 90 minutter.

Royal Antwerp møder Nicosia i returopgøret på torsdag hjemme i egen hule.


Af Kristoffer Lind Pedersen

12 kommentarer

JEGerUenig 10:40          
Mon han savner Svia og Scholle lige nu??

Eej joke til side, jeg syntes igennem hele sidste sæson desværre han underpræsterede med det hold han havde til rådighed, det var trods alt måske det stærkeste hold vi har haft i FCM...

Og ja CL kval, det skal man ikke glemme, men udover nogle flotte kampe tidligt i sæsonen, var alting bare i nedad gående kurve,

Jeg Tror på, en anden træner med det samme hold godt kunne have opnået mere.
Bolabrazil 11:08          
Et par succés sæsoner i FCM?
Prøv med én sæson.
Sidste sæson var jo en falliterklæring. Det hold skulle 9/10 af gangene vinde suppen. Desværre var det Priske der stod for taktikken, så det blev en ret dårlig sæson.

Det var godt for alle at han forlod klubben. Kæmpe skuffelse som træner!
grumblesnake 11:09          
I ved godt han vandt guld sæsonen før?
Bolabrazil 11:19          
Det tror jeg godt vi kan huske?
Men nu er det sidste sæson der bliver nævnt af begge, så jeg har svært ved at se hvad forrige har med noget at gøre?
quazz 11:22          
Jeg er heller ikke overbevist om at Brian Priske er det rigtige match som cheftræner. Umiddelbart synes jeg at hans kompetencer ligger mere til en assistenttræner, men han skal selvfølgelig forfølge sin egen drøm.
StoutPåStadion 11:23          
Han laver en international Carit Falch, tror ikke han holder længe
Esbjerg - fan 11:34          
Der har jo også været meget snak om at han stod til en fyreseddel i FCM efter sidste sæson - alle blev så reddet af interessen fra Belgien.

Truppen var jo mega splittet hvilket vel falder tilbage på træneren.

Tror desværre han snart bliver fyret.
Mandag 29. november