Luk

Problemer i Charlton: Tre nægter at spille

| Championship | 17 kommentarer

Infoboks

Brentford - Charlton
Championship (07/07)
bet365 1,30 5,25 9,50
Oddset 1,32 5,10 9,00
YouBet 1,33 5,40 9,75

Tre spillere i Championship-klubben Charlton nægter at spille, når sæsonen genstartes, heriblandt topscorer Lyle Taylor, som frygter en skade.

EFL meddelte søndag, at man sigtede efter en genstart af Championship-sæsonen den 20. juni, men det er ikke faldet i god jord alle steder.

I Charlton nægter tre spillere således at gå i gang igen, herunder topscorer Lyle Taylor, der frygter at blive skadet på grund af den korte opstart.

- Vi har 15 spillere med kontraktudløb, seks på lån og ni af vores egne spillere er udlejet. Desværre har tre af vores spillere sagt, at de ikke vil spille, og Lyle er én af dem, siger manager Lee Bowyer til talkSPORT.

- Det er et hårdt slag for os, og det er svært for mig som manager. Lyle er en vigtig spiller for os, lidt ligesom Troy Deeney i Watford.

- Når han spiller, kan vi vinde kampe, og Lyle har sagt, at han ikke kommer til at spille på grund af frygt for at blive skadet. Chris Solly har sagt det samme, og Davis, der er lejet i Birmingham, vil heller ikke tilbage og spille, siger manageren.

Charlton ligger under nedrykningsstregen i Championship og har to point op til redning.


Af Sara Margren

17 kommentarer

Betjenten 17:33          
Alle problemerne mod en genstart findes primært i klubber der kæmper med nedrykning.

Jeg ved ikke om det er pga. mediernes fokus, fordi klubberne gør meget ud af at komme ud med det til medierne, eller om det reelt set er en cover my ass strategi...
Tintin9 17:49          
Og primært Liverpoolfans der beskylder alle i nærheden af bunden for at ville sabotere genstarten.
Kan du selv høre det?

Der er da masser af spillere, der ikke spiller i klubber under eller lige over stregen, der har udtrykt bekymring eller ikke vil spille. Bl.a. Aguero, Willian og Kante.
lfc_ob 18:08          
Så må deres løn vel tilbageholdes og evt. sigtes for kontraktbrud? Hvis ikke de er skadet og stadig under kontrakt, er de vel forpligtet til at stille op, hvis manageren beder dem om det?
Spillere fra klubber der kæmper imod nedrykning og Man U fans som tintin, har tilsyneladende en endeløs række af undskyldninger for ikke at genstarte i takt med resten af samfundet...
Peter Nielsen 18:09          
Vil ikke spille pga frygt for at blive skadet ? WTF. Ok, måske er chancen lidt større, men hvis han har været prof gennem hele perioden hvor ligaen har ligget stille og holdt formen ved lige er chancen for at blive skadet vel ikke større end under en normal sæson. Den lille smule chancen evt er større kan kun være pga. dårligere timing ved ex. taklinger.

Jeg kan til nød forstå de spillere der er nervøs pga Corona, hvis der er særlige forhold der gør sig gældende, men bange for at blive skadet ? For mig at se er det ikke andet end ulovlig arbejdsnedlæggelse.
Tintin9 18:17          
Du kan jo være fuldstændig ligeglad om han får løn eller ej!

Og hvis han frygter en skade, skyldes det måske han er en af spillerne med kontraktudløb, og en korsbåndsskade eller lignende vil være en katastrofe?

Og United fans som Tintin???
bruger 174277 18:17          
Hvis jeg siger til min arbejdsgiver at jeg ikke vil arbejde fordi jeg er bange for at blive skadet så bliver jeg fyret får ingen løn og får karantæne fra dagpenge
lfc_ob 19:08          
Tin

Du mener simpelthen, at spillere der nærmer sig kontraktudløb, kan undsige sig at spille?? Det er nu en gang deres job og i rigtig mange tilfælde bliver de fyrstelig betalt for det. Jeg håber, du kan se det fuldstændig absurde i dit indlæg...?!
Søndag 5. juli