Luk

Prominent prøvespiller scorede i første SE-test

| 3F Superliga | 1 kommentar

SønderjyskE og Horsens indledte 2020 med at spille 1-1 i årets første træningskamp. Prøvespilleren Franck Tabanou kom på scoringstavlen. 

SønderjyskE og Horsens mødte hinanden i sidste kamp i 2019. Og ligeledes startede året for de to klubber, da de onsdag eftermiddag krydsede klinger i årets første træningskamp for de to hold. 

Det blev en jævnbyrdig affære, hvor hjemmeholdet dog tilspillede sig de største chancer. 

Den største af disse tilbud tilfaldt Nicholas Marfelt, der mildest talt ikke havde fået indstillet sigtekornet, da han midtvejs i første halvleg blev spillet helt fri foran mål.

En aflevering fra Alexander Bah strøg hele vejen på tværs af feltet til en fremstormende Marfelt, der til dagens kamp spillede til venstre på SønderjyskE's femmandsmidtbane. 

Her skulle den 25-årige SønderjyskE-spiller egentlig blot sætte foden på og dirigere bolden i det tomme net, men Marfelt fik ikke kroppen over bolden og bragede i stedet kuglen over mål. 

Dermed sluttede første halvleg uden scoringer, men det skulle der blive ændret på i slutningen af anden halvleg. 

Med et kvarter igen gav opskriften fra første halvleg igen en stor chance til SønderjyskE. Christian 'Greko' Jakobsen sendte bolden på tværs, hvor Franck Tabanou viste større kynisme end Marfelt i første halvleg og bragte sønderjyderne i front. 

Tabanou er for tiden på prøve hos SønderjyskE efter at have været uden klub siden sommeren, hvor hans kontrakt udløb med Guingamp. 

Føringen holdt ind til fem minutter før tid, hvor Louka Prip tog et skarpt træk ind i feltet og afsluttede mod Simon Mielitz mål. 

Den tyske keeper kunne ikke holde bolden og parerede den lige ud i fødderne på Erhan Masovic, der kunne skrabe bolden i mål til slutresultatet 1-1. 

 

 

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Andreas Roesen
Tirsdag 21. januar