Luk

Protester mod HSV-gambianer trækkes tilbage

| 2. Bundesliga | 6 kommentarer
Protester mod HSV-gambianer trækkes tilbage
Foto: Getty Images

Infoboks

Hamburger SV - Aue
2. Bundesliga (22/09)
bet365 1,40 4,50 8,00
NordicBet 1,45 4,45 6,65
Oddset 1,43 4,50 6,80

Tre tyske klubber har trukket deres protester tilbage, og dermed får Hamburger SV eller Bakery Jatta ikke nogen straf efter tvivl om gambianerens identitet.

Hamburger SV var havnet i en speget sag omkring Bakery Jatta, hvis personlige oplysninger de seneste uger er blevet betvivlet i de tyske medier.

Jatta blev anklaget for at have opgivet forkert navn og alder, og det fik Nürnberg, Bochum og Karlsruhe til at indgive protest, efter Jatta spillede mod dem på det seneste.

De tre klubber har dog nu informeret DFB om deres beslutning om at trække protesterne tilbage, meddeler HSV på sin hjemmeside.

Det betyder dermed, at hverken HSV eller Jatta får nogen straf.

- Det her er en god dag for Bakery Jatta, HSV og fansene. Vi er glade for det hurtige arbejde fra Hamborgs autoriteter, og nu kan klubben fokusere på fodbold frem for paragraffer, skriver klubben på sin hjemmeside.

Jatta kom til Tyskland som flygtning fra Gambia i 2015, og han kom til HSV i 2016. Han er 21 år, men blev anklaget for at være 23 og hedde Daffeh.


Af Sara Margren

6 kommentarer

sebisa73 17:34          
Flygtning fra Gambia????. Der er hverken krig eller hungersnød i Gambia. Så at kalde ham for flygtning, aaaaaah
Jpp 18:03          
"Flygtning fra Gambia????. Der er hverken krig eller hungersnød i Gambia. Så at kalde ham for flygtning, aaaaaah"

Gør dig nu lidt umage og eventuel forsøg dig med Google, inden du kloger dig, aaaaaaaaaah...?
MikkelF 18:06          
Diktatorisk (nu eks-)præsident, der var glad for tortur og henrettelser samt tilbagevendende tørkeperioder, der gør at høsten slår fejl. Nej, det er ren bekvemmelighed at forlade Gambia.
BayernMunchen 18:14          
Sørgeligt, at det stadig altid vil være tvivl om hans person nu, selv om der intet er galt med hans papirer. Også dårlig stil fra de klubber, som først protesterede efter de havde tabt points mod Hamburg.
Socialistens 18:50          
Jeg er TRÆT af ignorance, BT-forsider og had!

Informer dig selv, med et åbent sind, du har aldrig haft bedre mulighed for det og hvorfor så bruge den på at være ignorant?
Søndag 22. september
Lørdag 21. september