LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

PS&E afviser at være tæt på salg: Ingen dialog

| Superligaen | 8 kommentarer
Ståle om omdiskuteret Dubai-tur: Kan man tage til Tyrkiet? Kan man spille i Rusland, når de invaderer Krim-halvøen?
Parken bekræfter udenlandsk interesse - men storaktionærer vil IKKE sælge
Onside retro: Erik Mykland på druktur tre dage inden FCK's forårspremiere
PS&E afviser at være tæt på salg: Ingen dialog
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,26 5,95 11,50
Oddset 1,28 5,20 12,00
Parken Sport & Entertainment afviser at være blevet præsenteret for noget købstilbud, som Inside Business tirsdag morgen skrev om.

Inside Business skrev tirsdag morgen, at en gruppe investorer med fonden Fortress i spidsen ville præsentere et købstilbud for Parken Sport & Entertainment i denne uge.

Nu har Parken Sport & Entertainment så udsendt en selskabsmeddelelse, hvor de afviser at have modtaget et købstilbud, og at der overhovedet er dialog.

- Under henvisning til rygterne i Inside Business dags dato om, at en gruppe udenlandske investorer påtænker at præsentere PARKEN Sport & Entertainment A/S' bestyrelse for et købstilbud på aktierne i PARKEN Sport & Entertainment A/S, skal vi hermed meddele, at PARKEN Sport & Entertainment A/S ikke har været i dialog med nogen udenlandske investor grupper, og der er ikke blevet præsenteret noget købstilbud for PARKEN Sport & Entertainment A/S' bestyrelse, lyder det i meddelelsen.

Ifølge Inside Business ligger købstilbuddet på omkring 1-1,2 milliarder kroner.


Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

8 kommentarer

Mickey HFH 10:52          
Dette udelukker jo ikke at Fortress har tænkt sig at købe PSE & FC København. Business Insider kommer sjældent med noget uden der er hold i det. Mon ikke dialogen starter snart, og tilbuddet ligger hos bestyrelsen i dene uge -som rygterne siger? ;)
FCK 4EVER 11:04          
Det er vel bare formalia - når et rygte har så voldsom indvirkning på kursen så skal virksomheden jo forholde sig til det, lidt ligesom man gør/skal ifbm. spillerslag hvor historien kommer ud før klubben ønsker det.

Håber ikke det bliver til noget - ikke med den info som er tilgængelig pt. (hvilket naturligvis er sparsom)...
Arsenal_love 11:46          
Nogen der lige kan hjælpe mig her??

Hvis de køber DL´s andel på 30 % af PSE, så ejer de da stadig ikke parken, selv om de har den største andel. For Erik Skjærbæk har 22 procent og Karl Peter Korsgaard Sørensen har 21 procent, så hvis de ikke vil sælge ud eller gå med til at sælge fx. vores badeland fra, så er det vel ikke muligt?

Eller er jeg helt galt på den.
CPH-Hotspur 12:08          
Efter kapitalmarkedslovens kapitel 8 har de opnået kontrol med selskabet, når de direkte eller indirekte besidder mindst en tredjedel af stemmerettighederne i et selskab, så hvis der ikke er andre, der sidder med tilsvarende antal stemmer, så skal køberen pligtmæssigt give alle selskabets aktionærer, store som små, tilbud på at købe deres aktier. Det er nok det tilbud, som siges at ligge på de der 105-120kr. eller hvad det nu var, der har presset kursen op i dag.
R15n14y 12:22          
PSE har en lang og stolt tradition for at lade hånt om Fondsbørsen.
Mjohnsen 12:26          
Hele nøglen her er, om de to jyder vil sælge. De sidder tilsammen på et blokerende mindretal og kan sålede spænde ben for større frasalg etc. hvis de holder fast i deres aktier.
Fredag 22. marts