Luk

PS&E-boss: Bedre mad og internet i Parken

| 3F Superliga | 36 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 1,28 5,60 9,80
bet365 1,25 5,50 9,00

Parken Sport & Entertainment vil forbedre oplevelsen i Parken, og formand Allan Agerholm vil blandt andet se på bedre mad og internet i nationalarenaen.

Der skal være bedre forhold for gæsterne i Parken, når FC København, Danmark og musikere spiller i Parken.

Det siger Parken Sport & Entertainment-formanden Allan Agerholm til Berlingske.

Servicen i nationalarenaen er nemlig ikke fulgt med udviklingen i det øvrige samfund, og derfor vil Agerholm blandt andet have bedre mad og bedre internet.

- Det (internettet, red.) skal vi finde en løsning på, og det arbejder vi benhårdt på. Det er et problem, at mange ikke kan se, hvordan det går i andre kampe eller uploade en selfie, lige efter at der er scoret, siger Agerholm til Berlingske og siger, at maden er 'for dårlig'. Det bliver dog ikke til 'fine dining', som han udtrykker det.

Agerholm beretter om en stor stigning i yngre kvindelige gæster i Parken, og det får ham også til at overveje udbuddet i Parkens kiosker.

FC København, DBU og Københavns Kommune er for tiden i gang med at undersøge en mulig udvidelse af Parken, ligesom Parken Sport & Entertainment ser på en separation af sit selskab, så eksempelvis Parken bliver sin egen forretningsdel.

Det kan du læse mere om her og her.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober