Luk

PSG afviser at have Neymar-aftale med Barca

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Club Brugge - PSG
Champions League gruppe A (22/10)
bet365 5,75 4,50 1,50
NordicBet 6,15 4,30 1,59
Oddset 5,90 4,10 1,55
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

PSG afviser formelt, at der foreligger en aftale med Barcelona omkring Neymar.

Neymar er én af sommerens helt store transfersagaer, og de seneste rygter har gået på, at PSG og Barcelona er langt i forhandlingerne omkring brasilianeren.

Tidligere torsdag skrev Sky Sport Italia, at de to klubber var enige om en aftale vedrørende Neymar, men det afviser PSG nu over for den pålidelige franske radiokanal RMC Sport.

- Mens Fodboldeuropa har skrevet om en aftale mellem PSG og Barca for Neymar, herunder RMC Sport, har PSG formelt afvist, at der findes nogen aftale med den spanske klub, skriver mediet.

Neymar er torsdag til træning i PSG, meddeler den franske avis Le Parisien.

Barcelona og PSG har de seneste dage forhandlet intensivt om en aftale, og der har været adskillige meldinger om priser ude i både franske og spansk presse.

Der tales blandt andet om, at Barcelona ville leje Neymar i den kommende sæson og være forpligtet til at gøre aftalen permanent om et år, mens en handel til omkring 1,27 milliarder, som skulle betales over to rater, også har været på tale.

De seneste dage har de fleste meldinger dog gået på, at Barcelona ville inkludere en eller flere spillere i handlen. 

Ivan Rakitic og Ousmane Dembele menes primært at være de spillere, som skal indgå i den eventuelle handel, mens også Nelson Semedo, Jean-Clair Todibo og Arthur har været nævnt. 


Af Sara Margren

8 kommentarer

sirsergejacub 16:35          
så kender man barcelona igen igen....prøver at presse psg så langt ned i pris som muligt og det er ved at blive trættende og en typisk barcelona tendens når de køber spillere generelt, nemlig de her langtrukne tranfers.....giv det klubben forlanger ellers gå da væk
Barca80erne 16:51          
Ser gerne Neymar i Barca hvis vi kan få Dembele ind i handlen ellers må Neymar mere end gerne blive i PSG...Næste år samme vej (PSG) med Dembele
pagan 17:03          
sir, det ville dælme være dårligt købmandsskab hvis man ikke forsøgte at få den bedste pris. Det er selvfølgelig cool at der er sådan nogle som dig, der bare betaler prisen uden at forhandle
Slettet(271956190610) 17:12          
Sirsergejacub.

Du er da godt en nem kunde, hvis du automatisk accepterer den pris du får stillet, når du handler i udlandet.
Det hedder forhandling, og PSG er presset til at sælge, da primadonnaen ikke gider være der mere. Så klart FCB ikke gider give mere end de behøver. PSG forlanger da også langt mere end den lille tøs er værd.
sirsergejacub 17:13          
self skal man prutte prisen ned, det har du ret i.......men barca gør det nu 17-18 gange på samme spiller i et transfervindue
ville du ikke også blive træt, hvis du havde en genstand til salg og jeg kom 20 gange til dig med et tilbud, som du afviste gang på gang
Jolsen 17:24          
@sirsergejacub
Giver du altid fuld pris for tingene, på for eksempel DBA?
192300 17:48          
sirsergejacub

Alle klubber benytter sig jo "konstruktiv forhandling" der er vel også en "åbenlys årsag til at Eriksen stadig er i Tottenham" :)

Men når det nu er sagt,så syntes jeg PSG skal sende ham til Madrid PLEASE.

Så kan han "rulle Madrid tyndt" :)
Søndag 20. oktober