Luk

PSG besejrede kun akkurat Ligue 2-mandskab

| Coupe de France | 0 kommentarer

Infoboks

Lorient - PSG 0-1
Coupe de France
80' 0-1 Pablo Sarabia

Paris Saint-Germain var uskarpe og havde svært ved at score mod Ligue 2-holdet Lorient i 1/16-delsfinalen af den franske pokalturnering, men til sidst vandt favoritterne alligevel 1-0.

PSG var søndag aften rejst en tur til Lorient, hvor Ligue 2-klubben af samme navn ventede i 1/16-delsfinalen af den franske pokalturnering.

Cheftræner Thomas Tuchel havde valgt at spare både Kylian Mbappe og Neymar i aftenens kamp, men både Mauro Icardi og Angel Di Maria var at finde i hovedstadsklubbens startopstilling.

PSG dominerede opgøret i første halvleg, men det stjernespækkede mandskab kunne ikke få netmaskerne til at blafre.

Stillingen var derfor stadig 0-0 ved pausen, og så var der pludselig mulighed for, at profiler som Neymar og Kylian Mbappe måtte trække i kamptøjet i anden halvleg.

Heller ikke i anden halvlegs indledning kunne PSG finde frem til målet. Efter 70 minutters spil var stillingen stadig 0-0, men det fik ikke Thomas Tuchel til at skifte ud.

Først et kvarter før tid valgte Tuchel at ændre på sit mandskab, da Maxim Choupo-Moting erstattede Leandro Paredes.

Ti minutter før tid fik PSG så endelig hul på bylden. Pablo Sarabia var manden bag scoringen, og så var PSG meget tæt på at gå videre fra 1/16-delsfinalen.

Lorient kæmpede bravt i kampens slutfase, men hjemmeholdet kunne ikke finde frem til en udligning, og derfor endte opgøret med en smal 1-0-sejr til PSG, som dermed er videre til næste runde af den franske pokalturnering.


Af Benjamin Alexander Helbo
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar