Luk

PSG-boss afviser: Ingen snak med Zidane

| Ligue 1 | 1 kommentar

Infoboks

PSG - Reims
Ligue 1 (23/01)
Oddset 1,18 7,00 14,50
bet365 1,18 7,00 15,00

PSG-sportsdirektør Leonardo slår fast, at cheftræner Mauricio Pochettino skal ingen steder, og at de aldrig har haft snakket med Zinedine Zidane om en mulig aftale.

Den store rygtemølle i europæisk fodbold er i fuld gang, efter trænersædet hos Manchester United blev ledigt.

Her er den helt store favorit nu tyskeren Ralf Rangnick, men han skal dog angiveligt kun lede holdet frem til næste sommer, og derfor jagter United-klubben fortsat en manager.

PSG's Mauricio Pochettino har været nævnt flere gange, men klubbens sportsdirektør, Leonardo, afviser dog, at argentineren skulle være på vej væk fra den franske hovedstad.

- Jeg mener, at det er nødvendigt at forklare situationen og de falske informationer, der går mellem folk. Mauricio Pochettino er på kontrakt med PSG indtil sommeren 2023, siger Leonardo til AFP og fortsætter.

- Vi ønsker ikke, at Pochettino skal rejse. Han har aldrig bedt om at forlade klubben, og ingen klub har været i kontakt med os.

Det ligner dermed, at PSG ikke skal have ny cheftræner i den nærmeste fremtid, hvor især Zinedine Zidane har været nævnt flere gange som afløseren, men Paris-klubben har ikke været i kontrakt med Zidane.

- Vi har stor respekt for Zidane, både for det han gjorde som spiller og som træner, men vi har ikke været i kontakt med ham, da der er ingen møder eller noget lignende, der har fundet sted, afslutter Leonardo.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

laligafan 21:18          
Selvfølgelig er der ikke det.
Mandag 17. januar