Luk

PSG-boss om ESL: Fabelmagere og fiaskoer

| Ligue 1 | 39 kommentarer

Infoboks

Marseille - PSG
Ligue 1 (24/10)
Oddset 4,80 4,10 1,67
bet365 5,00 4,33 1,61

PSG-ejer Nasser Al-Khelafi kalder Super League-klubberne for fabelmagere og fiaskoer, der spilder deres energi, mens andre forsvarer europæisk fodbold. 

Linjerne er fortsat trukket kraftigt op mellem de tilbageværende Super League-klubber og de etablerede europæiske fodboldorganisationer. 

Real Madrid, FC Barcelona og Juventus har nemlig endnu ikke opgivet planerne om en udbryderliga, og det medførte en kommentar fra PSG-ejer Nasser Al-Khelafi, d han holdt åbningstalen for denne sæson hos European Club Associations, ECA. 

Her er han netop blevet præsident, efter Juventus-præsident Andrea Agnelli blev afsat fra posten i forbindelse med Super League-affæren.

- Vi vil ikke dvæle for meget ved hændelsen den 18. april og den 'ikke så Super League', fordi jeg ønsker ikke at give opmærksomhed til fabelmagere og fiaskoer. 

- Sammen har vi forsvaret europæisk fodbolds interesser for alle, for fansene, for klubberne, ligaerne, fodboldforbundene og mest af alt tilhængerne. 

- Og imens de tre rebel-klubber spilder deres energi, tvister fortællinger og råber til himlen, så bevæger andre sig fremad og koncentrerer deres indsats på at bygge en bedre fremtid for europæisk fodbold, siger Nasser Al-Khelafi. 

De ni øvrige klubber, der var en del af Super League, nemlig Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Atletico Madrid, Inter og AC Milan, er alle tilbage i ECA, hvor de er taget til nåde efter at have droppet planerne om Super League. 


Af Andreas Roesen

39 kommentarer

RFCFAN 07:59          
Hold nu kæft din tegning, du er ligeså stor et problem for europæisk fodbold som super league
Mighty86 08:13          
Fodbold verden er spist op af korruption!!
LØMBØ 08:27          
Romantikken i fodbold døde for mange mange år siden. Det kan man ikke klandre PSG for. Super League havde dræbt den sidste ånd der er tilbage.
MagicRonaldinho 08:46          
Forbandet araber der har ødelagt fodbold verden.
Håber så meget at deres projekt bliver en fiasko og han aldrig vinder CHL.
Taco mix 08:55          
Fodbolden er under pres på mange måder.

Der er det med pengene, som langsomt dræber romantikerne.

Alene det, at folk i større grad, ser mere op til, hvad deres favoritspiller kan få i løn, hvor meget de tjener og hvilke bonusser der er, end deres spil på banen. Det er langsomt men sikkert ved at snige sig ind. Bare spørg på ekstrabladet hvor mange clicks en løn-artikel kan generere.

Det næste key-point, hvor fodbolden også led et hak, er en simpel og banal situation. Jeg er ikke Manchester United fan, eller specielt glad for Rooney. Men den dag, at han fik en karantæne for at råbe "fuck" efter et mål, løb det koldt ned af ryggen på mig. Det var første advarsel på, hvor spillet er på vej hen.
Bobbyolsen25 08:58          
sjovt den udtalelse kommer fra den største af alle fuskere...
crn85 09:00          
Lømbø

+1
Fuldstændig enig med dig.
Romantikken er væk..

Fodbolden i mine øjne er udelukkende business og skjulte aftaler, korruption og ingen kontrol eller konsekvenser..

Lysten for mig personligt til at se fodbold forsvinder mere og mere for hver dag der går.
Derfor har jeg opsagt samtlige sportspakker pånær 1.

Da jeg nægter at skulle betale til 3-4 forskellige udbydere til de priser for at kunne se tysk, italiensk, spansk, engelsk (+ FA cuppen), dansk fodbold, CL og EL..
Så har kun tv2 play tilbage.

Og så har jeg generelt og har aldrig haft sympati for PSG. Slet ikke nu hvor jeg også er Barca fan.

Selv som Barca fan håber jeg Mbappe giver PSG fingeren og smutter kvit og frit til R Madrid. Så de kan få en smag af deres egen medicin.
Torsdag 21. oktober