Luk

PSG-chef: Chelsea er favoritter til CL-trofæet

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Southampton
Carabao Cup (26/10)
bet365 1,45 4,50 7,00

Mauricio Pochettino mener, at Chelsea er det hold, som skal slås, hvis man vil vinde Champions League i denne sæson. Han erkender, at PSG formentlig også er med deroppe.

Skal du vinde Champions League i denne sæson, så skal du slå Chelsea.

Det mener PSG-cheftræner Mauricio Pochettino, der dog erkender, at hans eget mandskab også regnes blandt favoritterne, inden han selv sender sit mandskab i aktion i den prestigefyldte turnering onsdag aften mod Club Brugge.

- Det er muligt, at Chelsea og os selv er holdene, man skal slå på papiret, når man ser på vores trupper, men Chelsea er forsvarende mestre, så det er holdet, man skal slå – specielt efter de har styrket deres hold, siger Pochettino og tilføjer ifølge ESPN om forskellen på Chelsea og PSG:

- Vi er ikke et hold endnu. Vi er en klub, der har hentet mange spillere denne sommer. Der er nogle store navne iblandt, men vi skal have gjort det til et hold. Vi ved, at vi bliver vurderet på vores resultater i slutningen af sæsonen. Der er pres på alle klubber, men som vi har vidst i flere år, så er Champions League PSG's største mål.

PSG's kamp mod Club Brugge sparkes i gang klokken 21.00, og du kan følge den live her på bold.dk.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober