Luk

PSG destruerede magtesløse Metz

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

PSG - Metz 5-0
Ligue 1
5' 1-0 Thomas Meunier
20' 2-0 Christopher Nkunku
28' 3-0 Christopher Nkunku
45' 4-0 Kylian Mbappe
82' 5-0 Thiago Silva

På fire scoringer i første halvleg havde PSG afgjort sagerne i hjemmekampen mod bundroppen Metz, der måtte rejse fra hovedstaden med et nederlag på 5-0.

Det var top mod bund i den franske liga lørdag, hvor topholdet PSG tog mod bundproppen fra Metz, og her var der på intet tidspunkt tvivl om styrkeforholdene, da hjemmeholdet tankede selvtillid efter midtugens exit fra Champions League.

Efter bare fem minutters spil bragte Thomas Menunier værterne i front med 1-0, da han var først over et afrettet skud og sendte bolden i nettet til en PSG-føring.

Et kvarter senere blev det så 2-0, da Marco Verratti fandt midtbanespilleren Christopher Nkunku i dybden, og han svigtede ikke.

Selv samme Nkunku var på spil igen efter 28 minutter. Denne gang efter oplæg af Angel Di Maria inden den 20-årige midtbanespiller fra kanten af feltet afsluttede fladt i det ene målhjørne.

Ondt blev værre for magtesløse Metz i første halvlegs tillægstid, da Kylian Mbappe opsnappede en flot aflevering fra Verratti og sikrede en pauseføring på hele 4-0.

PSG skruede tempoet ned efter pausen, og trods fine muligheder til både Mbappe og Nkunku fik Metz sat en prop i defensiven for en stund.

Med otte minutter igen kunne gæsterne dog ikke stå imod, da PSG-anfører Thiago Silva steg højest på et hjørnespark og headede bolden i nettet til 5-0, der blev kampens slutresultat.

Resultatet betyder, at PSG nu står notetet for 77 point, hvilket er 24 point flere end Monaco på andenpladsen. Der restererer endnu otte spillerunder, og derfor mangler holdet nu blot et enkelt point for at sikre sig mesterskabet.


Af Sara Margren
Fredag 4. december
Torsdag 3. december