LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

PSG genvinder mesterskab efter Lille-skuffelse

| Ligue 1 | 11 kommentarer
Så du det? PSG-keeper laver VILDT ninjaspark inden guldkamp
Félicitations! Vidunder-Mbappé scorer hattrick i parisisk guldfest
PSG hylder nedbrændt domkirke: Navnene er erstattet med 'Notre Dame'
Lille får annulleret mål af VAR - PSG genvinder mesterskabet uden at spille
Hvad laver du, Buffon?! Stiller sig ud på backen - PSG tæt at lukke pinligt mål ind
PSG genvinder mesterskab efter Lille-skuffelse
Foto: Getty Images

Lille spillede 0-0 mod Toulouse og kan dermed ikke længere hente PSG i toppen af den franske Ligue 1. PSG er derfor mestre for ottende gang i historien.

PSG havde misset tre matchbolde for at sikre det franske mesterskab, men søndag eftermiddag kunne de sætte sig til rette for at følge med, da andenpladsen Lille besøgte Toulouse.

Et pointtab for gæsterne ville betyde, at de med fem kampe tilbage ikke længere havde mulighed for at indhente PSG's forspring i Ligue 1.

Boldbesiddelsen var fordelt meget lige fordelt i første halvleg, hvor værterne havde den første store mulighed efter et kvarter. Jimmy Durmaz tog et par træk i feltet og afsluttede, men bolden bragede mod stolpen og i spil igen.

Efter en halv time kom Lille frem til første store chance, da Jonathan Bamba efter flot opspil stod fri i feltet. Hans afslutning blev dog blokeret i sidste sekund, og så forblev det målløst i 1. halvleg.

Efter en times spil troede Lille, at de var kommet foran og havde udskudt guldfesten for PSG endnu engang. Holdet var i fuld gang med jublen, da dommeren besluttede sig for at kigge på VAR-skærmen. 

Her vurderede han, at Jonathan Ikone havde haft hånd på bolden, før han sendte bolden videre, og dommeren underkendte derfor scoringen.

Lille lagde pres på mod kampens slutning, men kunne ikke finde netmaskerne trods et par fine forsøg.

Kampen sluttede uden mål, og derfor kan PSG tage det roligt, når de i aften går på banen mod Monaco. Med seks kampe tilbage kan de ikke længere hentes. Lille mangler at spille fem kampe og har 16 point op.

Dermed kan PSG for andet år i træk kalde sig franske mestre. Det er ottende gang i historien og femte gang i løbet af de seneste seks år, at den franske storklub vinder det franske mesterskab.

Lille har seks point ned til Lyon på tredjepladsen, mens Toulouse med det uafgjorte resultat nu har hele otte point ned til nedrykningsstregen. 

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj