Luk

PSG gik ned og tabte i Rennes

| Ligue 1 | 1 kommentar
PSG gik ned og tabte i Rennes
Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain led søndag aften sæsonens første nederlag i Ligue 1, da de tabte 2-1 på udebane mod Rennes.

Paris Saint-Germain var søndag aften uden Neymar, der fortsat er ankelskadet og omspundet af transferrygter, da de i Ligue 1 stillede til udekamp i Rennes.

Det startede planmæssigt for storholdet, da Edinson Cavani (PSG) efter 36 minutter snuppede en løs bold efter en forsvarsfejl og effektivt omsatte til 1-0.

Kort tid efter havde Kylian Mbappe et kanonspark forbi den ene stolpe, og dét mål kunne PSG godt have brugt, for kort før pausen faldt udligningen.

M'Baye Niang tæmmede en aflevering helt perfekt, spandt rundt og hakkede fra kanten af feltet 1-1-målet ind.

Kort tid efter pausen kom så det egentlige chok for pariserne, da Romain del Castillo sprang uimodståeligt over PSG-forsvaret og headede en lang, blød fremlægning i kassen til 2-1-føring for Rennes.

Pariserne sad på 60 procent af boldbesiddelsen, men de skabte ikke flere chancer end hjemmeholdet, og det lykkedes ikke mod slutningen at skabe den chance, der skule til for at udligne.

Det endte 2-1 til Rennes, og den franske mestre led således sæsonens første nederlag allerede i anden spillerunde.

PSG vandt i sidste sæson mesterskabet med 16 point ned til Lyon, som fører dette års Ligue 1 med seks point og en målscore på 9-0. 


Af Thor Carlskov

1 kommentar

bruger 143580 23:42          
Vildt nok at alle de regerende mestre i top-fem ligaerne har smidt point i denne weekend (på undtagelse af Juve, der ikke er startet)
Søndag 15. september
Lørdag 14. september