LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

PSG-guldfest udskudt efter tæsk i topbrag

| Ligue 1 | 7 kommentarer
Félicitations! Vidunder-Mbappé scorer hattrick i parisisk guldfest
PSG hylder nedbrændt domkirke: Navnene er erstattet med 'Notre Dame'
Lille får annulleret mål af VAR - PSG genvinder mesterskabet uden at spille
Hvad laver du, Buffon?! Stiller sig ud på backen - PSG tæt at lukke pinligt mål ind
Ny PSG-fadæse: Taber til Frankrigs nummer 14 - se det andet nederlag i træk her
PSG-guldfest udskudt efter tæsk i topbrag
Foto: Getty Images
Nicolas Pepe scorede ét mål, lagde op til to og trak et rødt kort, da Lille udskød PSG's mesterskab med en overbevisende 5-1-sejr.

Der var lagt op til noget af et topbrag, da PSG søndag aften gæstede Lille. De to hold indtog før kampen de to øverste pladser i Ligue 1, men hele 20 point adskilte dem.

PSG har været solide i denne sæson, hvor det længe blot har været et spørgsmål om tid, før klubben ville genvinde det franske mesterskab. Og med bare det ene point ville klubben sikre guld søndag aften.

Gæsterne var fortsat uden stjernerne Edinson Cavani, Angel Di Maria og Neymar. Deres mesterskabsdrømme lå derfor igen i hænderne på 20-årige Kylian Mbappe, som også var i hopla fra start.

Kampen var ikke mere end et par minutter gammel, da han første gang fandt netmaskerne. Mbappe blev dog korrekt vinket offside, og målet blev underkendt.

I stedet var det Lille, der åbnede ballet. En indlæg blev sendt i boksen, og Thomas Meunier nåede slet ikke at reagere, da bolden passerede alle andre spillere. Bolden ramte ham derfor på benet og gik i eget mål.

Den stilling holdt dog ikke mere end fire minutter. Kylian Mbappe brillierede på kanten og smed et indlæg direkte i fødderne på Juan Bernat, der igen sendte gæsterne på guldkurs.

Få minutter senere bankende en storspillende Mbappe igen bolden i kassen, da han løb fra forsvaret og sendte den i mål. For anden gang blev scoringen dog underkendt for offside.

Ti minutter før pausen blev PSG's guldjagt noget hårdere. Juan Bernat blev sendt tidligt i bad, da han hev en helt fri Nicolas Pepe ned og fratog ham en oplagt scoringschance. PSG-spillerne brokkede sig højlydt over for dommeren, men han holdt fast i sin beslutning.

Det var en streg i regningen for PSG, der også havde mistede Thiago Silva og Thomas Meunier til skader i løbet af den livlige første halvleg.

Det var dog fortsat 1-1, da de to hold gik til pause, men det skulle hurtigt ændre sig i anden halvleg. For PSG blev det dog ikke den guldfest, de håbede på.

Anden halvleg var blot seks minutter gammel, da Nicolas Pepe løb fra hele gæsternes forsvar og sikkert sendte 2-1-scoringen i kassen.

Lille var generelt rigtig farlige på omstillinger i løbet af anden halvleg, og efter et par advarsler var den gal igen for PSG efter 65 minutter.

Her kom Jonathan Bamba alene igennem, og kantspilleren forspilte ikke muligheden. Han tog i stedet et enkelt træk ind i feltet, inden han bragede 3-1-scoringen op i hjørnet.

Med 20 minutter igen blev PSG's gulddrømme helt slukket. Nicolas Pepe sendte et frispark lige i hovedet på Gabriel, som flot gjorde det til 4-1. 

Det blev også 5-1, inden PSG-pinslerne var forbi. Forsvarsspilleren Jose Fonte kom højest på et Nicolas Pepe-hjørnespark og headede hjemmeholdets femte scoring ind.

5-1 blev slutresultatet, og PSG-guldfesten er derfor i første omgang udskudt til onsdag, hvor hovedstadsklubben gæster Nantes. Lille har nu 12 point ned til Lyon på tredjepladsen.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand
Mandag 22. april