Luk

PSG halede ind på Lille i fransk topstrid

| Ligue 1 | 4 kommentarer

Infoboks

Lille - Saint Etienne 0-0
Ligue 1
PSG - Reims 4-0
Ligue 1
10' 0-0 Yunis Abdelhamid
13' 1-0 Neymar
24' 2-0 Kylian Mbappe
68' 3-0 Marquinhos
89' 4-0 Moise Kean

PSG halede ind på Lille i Frankrig, da Neymar og co. vandt deres opgør med 4-0, hvor Lille derimod måtte nøjes med en uafgjort. Der er kun et point mellem de to hold inden sidste runde.

PSG jagter med fuld kraft Lille på førstepladsen i Ligue 1, og søndag aften var de to tophold i kamp på samme tid.

PSG tog imod Reims hjemme i hovedstaden, mens Lille fik besøg af St. Etienne. Inden opgøret var der tre point mellem de to mandskaber, men det blev der lavet om på.

Vi starter i Paris, hvor Mauricio Pochettinos tropper kørte gæsterne fra Reims midt over i løbet af hele opgøret. Det hjalp selvfølgelig på det, at Reims fik smidt Yunis Abdelhamid ud efter blot ti minutter, da han begik et straffespark.

Her var det Neymar, som fik chancen fra pletten, og her svigtede brasilianeren ikke. Så var ballet skudt i gang i Paris.

Blot 11 minutter senere havde PSG også gjort det til 2-0, da Kylian Mbappé denne gang sendte bolden ind i netmaskerne, og så havde Reims langt hjem. Det kunne dog have været endt langt værre.

PSG havde nemlig et hav af chancer gennem hele opgøret, hvor de konstant var en trussel, men Predrag Rajkovic holdt Reims inde i opgøret med flere store redninger. Men i anden halvleg gik den ikke længere.

Her slog Neymar et hjørnespark ind i boksen, hvor Marquinhos kom flyvende i luften og lukkede opgøret med sin scoring til 3-0. Det endte med at blive 4-0, da Moise Kean også ville lege med, men PSG skulle nærmest have vundet med det dobbelte.

Men de formåede at hive de tre point, og det var det vigtigste. De skulle nu blot afvente, hvordan det var gået med Lille. Men de var på ingen måde ligeså overbevisende som hovedstadsklubben.

Lille i problemer

Lille havde nemlig store problemer mod St. Etienne, hvor de havde svært ved at blive en trussel foran mål. De kontrollerede godt nok store del af kampen, men foran mål manglede de i den grad skarpheden.

Kun få gange formåede de at true Etienne Greene nede i gæsternes mål, som holdt Lille fra scoringer. Det gjorde han faktisk gennem hele opgøret, som derfor endte 0-0 mellem Lille og St. Etienne.

Lille fører fortsat Ligue 1, hvor de nu står noteret for 80 point. PSG ligger lige efter på andenpladsen, da de har 79 point.

Det franske mesterskab er dermed spændende til det sidste, hvor Monaco faktisk også kan nå at blive mestre, da de har 77 point. Sidste runde i Frankrig bliver spillet den 23. maj.


Af Raymund Nelausen
Søndag 20. juni