Luk

PSG: Mbappé-fravær ikke en undskyldning

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Manchester City - PSG 2-0
Champions League Slutspil
11' 1-0 Riyad Mahrez
63' 2-0 Riyad Mahrez
69' 2-0 Angel Di Maria

Mauricio Pochettino mener ikke, at PSG kan bruge som undskyldning, at stjernen Kylian Mbappé ikke var i stand til at spille i tirsdagens Champions League-exit.

PSG røg tirsdag ud af Champions League, da de forsvarende franske mestre også tabte andet opgør i semifinalen til Manchester City.

PSG måtte undvære en af sine største stjerner i form af franske Kylian Mbappé, men det skal ikke være en undskyldning for tirsdagens 0-2-nederlag, siger cheftræner Mauricio Pochettino.

- Det kan ikke være en undskyldning. Vi er et hold. Selvfølgelig er det uheldigt, at han ikke var klar til at hjælpe holdet, men det er ikke en undskyldning. Vi kan ikke bruge den undskyldning, for holdets præstation var god, siger Pochettino ifølge BBC og tilføjer:

- Vi spillede kampen, som vi havde planlagt. Vi startede rigtig godt, skabte chancer og dominerede Manchester City. Det er ikke nemt, og ikke mange hold kan dominere et hold som City.

- Men nogle gange har man brug for en vis procentdel held i perioder af kampene. I sidste ende var de kliniske, og de scorede på en lang bold, hvor vi pressede op.

Han lykønsker desuden City og Pep Guardiola med finalepladsen.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 12. maj