Luk

PSG-profil om Chelsea: Afvist med det samme

| Ligue 1 | 7 kommentarer

Infoboks

PSG - Club Brugge
Champions League gruppe A (07/12)
bet365 1,30 5,75 9,00

Marquinhos bekræfter, at Chelsea forhørte sig om brasilianeren i sommer, men han forklarer i samme moment, at det aldrig kom på tale – hverken for klubben eller ham selv.

I sommer forhørte Chelsea sig efter sigende om PSG's anfører Marquinhos og tilgængeligheden af ham, og forsvarsspilleren bekræfter nu selv interessen.

Det blev imidlertid ved interessen, for klubben afviste Chelseas forespørgsel med det samme, forklarer Marquinhos overfor Le Parisien.

- Det var ikke engang et tilbud. I virkeligheden blokerede klubben snakken med det samme. Det viser den tillid, de har til mig, udtaler Marquinhos til Le Parisien og fortsætter om sin tilværelse i PSG.

- Det er en ære, at en klub som PSG putter så stor tiltro i mig. Det faktum at andre er interesseret i mig, betyder, at jeg gør det godt, forklarer den brasilianske forsvarsspiller.

- Det giver mig motivation til at fortsætte, forstærke mine træninger og spille endnu bedre. Paris og PSG er de eneste ting, jeg tænker på, slutter han.

27-årige Marquinhos har været i PSG siden 2013 og har kontrakt med klubben frem til sommeren 2024.


Af Kristoffer Lind Pedersen

7 kommentarer

Ikke arrogant, bare bedre 12:43          
Han tør ikke en udfordring med andre ord
DanskerDansker 13:00          
Hvorfor skulle han søge nye udfordringer? Han har det tydeligvis godt i klubben.
Miraaa123 13:39          
Ikke arrogant, bare bedre

Ok, jeg Synes du skal smutte fra dine faste rammer hvor du formentligt har det godt og tage til England nu. Er sikker på du godt kan finde et job der. Eller du tør måske ikke?

Jeg tror Marquinhos har vist mere nosser end du nogensinde har. At tage fra sit hjemland i så ung en alder for at jagte noget som slet ikke er en sikkerhed. Så jo, tror godt han tør. Men hvorfor skulle han?
MistGoose 13:56          
Hvad ville han også få ud af at lufte en eventuel utilfredshed?
a j o o b a 14:02          
For at blive udfordret på højeste niveau, uge efter uge. Og ikke kun nogle gange om året i Paris SG. Det er blot den 5. bedste række i Europa. Ja, Lille vandt den franske liga sidste sæson men sidste sæson var meget speciel - PSG havde 10 mand i corona karantæne de første par kampe feks. Også en sæson hvor Brøndby, Inter og Sporting vandt for første gang i mange år

I Frankrig er der under normale omstændigheder ingen udfordring for PSG - derfor ville det give mening for ham at skifte og prøve en liga på en højere hylde. Men det er nemt og bekvemt for at ham at blive
langtfraliverpool 17:38          
Har du overvejet at manden nok elsker PSG, som måske er en klub der står hans hjerte nært?
MortenM 17:43          
Det virker på nogle som om spillere bare er maskiner der skal udføre et stykke arbejde.

Kunne det tænkes at manden er glad for at bo i Paris. Kan være familien er glade og børn går i skole, så familielivet skal hænge sammen.

Der er altså en del flere facetter i en person/fodboldspillers liv end bare hvor man spiller.
Uden at skulle komme med fordomme så tror jeg at folk der klandrer ham for manglende udfordring mv. enten er meget unge eller ikke selv har familie/forpligtelser ud over arbejdet.
Mandag 6. december