LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

PSG skruede bissen på i anden halvleg

| Ligue 1 | 0 kommentarer
PSG skruede bissen på i anden halvleg
Foto: Getty Images
Paris St. Germain skulle spille sig varme før de i anden halvleg fik sat Amiens på plads med 3-0 i lørdagens Ligue 1-opgør.

Paris St. Germain blev i midtugen noget uventet slået ud af Guingamp i den franske pokalturnering Coupe de la Ligue, og derfor havde Thomas Tuchels trupper brug for at komme ovenpå igen, da de lørdag drog nordpå for at møde Amiens i Ligue 1.
 
Målscoreren fra cup-opgøret Neymar var dog ikke med for PSG, der dog stadig havde masser af offensiv kvalitet med fra start i form af blandt andet Kylian Mbappe og Edinson Cavani.
 
De offensive stjerner havde dog ikke meget at skulle have sagt på trods af at have spilovertaget.
 
I stedet var det hjemmeholdet som stod for den største chance i første halvleg, da Alfonse Areola måtte ud i en stor redning for at holde Eddy Gnahorés forsøg ude.
 
Kort inde i anden halvleg skulle PSG dog komme planmæssigt i front, da Edinson Cavani sikkert fik scoret fra ellevemeterspletten.
 
Ti minutter senere fremtvang Kylian Mbappe så det andet gule kort til Amiens-forsvarsspiller Khaled Adenon, og kort efter skulle den unge verdensstjerne så også komme på scoringstavlen.
 
Midt for mål kunne Mbappe nemlig nemt sende bolden i kassen, hvilket Marquinhos fra en lignende position med ti minutter igen ligeledes kunne gøre.
 
Med 3-0 til PSG var der ikke den store aktivitet fra nogen af de to holds side i de sidste ti minutter og så kunne de forsvarende franske mestre udbygge deres føring i toppen af Ligue 1 til 13 point.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. marts