LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

PSG slipper for FFP-straf efter Neymar-køb

| Paris SG | 21 kommentarer
PSG slipper for FFP-straf efter Neymar-køb
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
UEFA har efter en undersøgelse valgt ikke at straffe Paris Saint-Germain for brud på Financial Fair Play-reglerne, men unionen vil fortsat holde et skarpt øje med klubben.

PSG er frikendt for mistanke om et brud på Financial Fair Play, efter at UEFA i september sidste år igangsatte en undersølge efter holdets rekordindkøb af Neymar og Kylian Mbappe.

UEFA oplyser således på deres hjemmeside, at PSG slipper for en straf i denne omgang.

I forlængelse heraf meddeler den europæiske fodboldunion dog, at PSG vil blive overvåget grundigt i de kommende måneder, hvor klubben ved udgangen af juni afslutter sit regnskabsår.

BBC skriver i samme forbindelse, at PSG angiveligt skal skaffe 60 millioner euro i transferindtæger inden udgangen af juni, da der ellers vil vente klubben en straf fra UEFA, hvilket unionen dog ikke selv melder noget ud om.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

21 kommentarer

EfB 1924 21:03          
Surprise? Ikke rigtigt. UEFA som sædvanligt til grin.
HvadSagdeDu? 21:08          
60 millioner euro i transfers? Nemt.

Hvis PSG skulle ende med en bøde, så bliver det sikkert 3 millioner euro... det er så latterligt.
Chrillinho 21:12          
Mens Milan lige pt. står til at blive udelukket fra Euro League næste sæson. Ved godt at PSG har større indtægter end Milan, men der er stadigvæk noget der ikke helt stemmer overens. Derudover at man kan tillade sig at købe en spiller, for derefter at betale et år efter, for at undgår transfer karantæner føler jeg også er lidt til grin. Mbappé og Neymar tilsammen er ca. 400 milioner Euro, mens Milan brugte 158-ish milioner euro (transferindtægter inkluderet). Regler er regler, problemet er bare de kan undgås med mange luskede metoder, som Milan så desværre ikke har udnyttet godt nok.
KnockOut 21:19          
nu skal jeg ikke kunne sige om PSG burde straffes, men at sammenligende Milan og PSG er jo forkert de er helt forskellig steder rent økonomisk, hvordan de så er kommet der er jo en helt anden historie
Luka1507 21:26          
Chrillinho

Det er næppe harme i at lave en lejeaftale med et obligatorisk køb. Havde det været enhver anden klub endda Milan ville ingen have nævnt det. De balancerer bare deres regnskaber så de netop ikke kommer på kant med loven. Hvad jeg tilgengæld ser som et kæmpe problem er når klubber som PSG og CIty, får et økonomisk kæmpe boost gennem sponsorater af ejernes egne virksomheder. Det giver klubberne en uretfærdig fordel. Ligeledes er det problematisk måden Neymar-handlen er finansieret på, jeg husker ikke i al tydelighed, hvordan det nu var, men at PSG ikke selv har betalt for ham. Måske nogle andre der sidder inde med bedre viden omkring sagen?
Vingummibamse 21:27          
Endegyldigt bevis på ffp ikke virker.
Skal fodbold reddes fra den økonomiske Boble man er ved at skabe, med lærepenge etc. Så skal man overveje transfer og løn cap som i fx USA. Eller regler om ejer/sponsor forhold. Så længe et land uhindret kan købe hvad de vil og omgå alle regler er det patetisk at kalde det fair Play.
Hvis man ikke fikser det snart brister boblen, og fodbold risikere at ligge i ruiner i Europa.

Ffp er dødt. Drop det helt og find noget der virker. Kan man handle for 400 mill er det sku ligemeget om der er regler eller ej.....
Skjold99 21:36          
BBC skriver i samme forbindelse, at PSG angiveligt skal skaffe 60 millioner euro i transferindtæger inden udgangen af juni, da der ellers vil vente klubben en straf fra UEFA, hvilket unionen dog ikke selv melder noget ud om.
Kunne være lidt sjovt, hvis alle andre klubber nægter at købe af dem...
Onsdag 23. januar