Luk

PSG-træner før CL: Atalanta har en fordel

| Champions League | 7 kommentarer

Infoboks

Atalanta - PSG
Champions League Slutspil (12/08)
bet365 3,40 3,75 2,00
Oddset 3,30 3,90 2,05
YouBet 3,45 4,00 2,05

PSG-træner Thomas Tuchel mener, at Atalanta har en fordel inden de to holds møde i Champions League.

PSG spillede fredag sin anden tællende kamp siden fodbolden blev afblæst grundet corona, og den næste gældende kamp er 12. august mod Atalanta i Champions Leagues kvartfinaler.

Atalanta har været i gang i Serie A, hvor man lørdag spiller sin sidste kamp, og det er en fordel for Gian Gasperinis mandskab, siger PSG-træner Thomas Tuchel.

- Det er korrekt, at Atalanta har en fordel, og det er deres fart og deres kampform. Vi har kun spillet to kampe, og det har begge været finaler. Atalanta har en meget særlig spillestil, og de er meget stærke, siger Tuchel ifølge Football Italia og tilføjer:

- Vi har 12 dage til at forberede os nu, og jeg har ikke studeret dem endnu, da jeg har forberedt mig på St. Etienne og så Lyon.

PSG meldte i denne uge, at Kylian Mbappé formentligt sidder ude med en ankelskade, men PSG-lejren håber på mirakler, der kan gøre den franske stjerne klar til opgøret.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

ThomasG 13:18          
Jah... PSG har jo ikke en fordel i deres massive finansielle fordel :/
Tha_BinGo 13:33          
Det tror jeg umiddelbart ikke at din navnebror vil benægte, og forhåbentlig vil du også at være enig i at Atalanta har en lille fordel qua at de rent faktisk har spillet en del fodbold på det seneste.. :/
Martinovic 14:12          
Atalanta har spillet så meget fodbold, at de virker møre. Det havde været bedre for dem at møde PSG for et par uger siden.
TR1986 14:14          
Jeg ser det heller ikke som en fordel for Atalanta. De har haft et vildt sammenpresset kampprogram i Serie A.
Acheron 3 14:19          
Atalanta har på det seneste virket trætte ja, så det er svært at se deres fordel. Hvad angår PSG og deres økonomi til gengæld... Jeg vil sige at franskmændende SKAL slå Atalanta ud, ellers er det endnu en fiasko i CL-regi.
haraltidret 17:15          
Tuchel kan godt droppe det. PSG er selvfølgelig stor favorit mod Atalanta, der aldrig har stået i en CHL 1/8 dels finale før. Nok Har Atalanta flere kampe i benene, men det er ikke nødvendigvis en fordel. Kampprogrammet i Serie A har været tæt, så Atalanta spillerne har næppe det samme fysiske overskud, som PSG spillerne må have på nuværende tidspunkt.
deutsche 07:59          
Næppe, men lad os alligevel håbe på Dem,
Søndag 9. august