Luk

PSG trynede Montpelliers ti mand

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

PSG - Montpellier 4-0
Ligue 1
19' 0-0 Jonas Omlin
34' 1-0 Kylian Mbappe
60' 2-0 Neymar
61' 3-0 Mauro Icardi
63' 4-0 Kylian Mbappe

Montpellier blev reduceret til ti mand allerede efter 19 minutters spil, da de tabte med 0-4 til PSG i den franske Ligue 1. 

PSG kunne fredag aften spille sig tre point foran Lille i toppen af Ligue 1, hvis det blev til en sejr på hjemmebane mod Montpellier. 

Gæsterne befandt sig inden opgøret midt i tabellen på en 11. plads med 28 point, og de var derfor på forhånd undertippede til kampen.

Opgaven blev dog ikke nemmere allerede efter 19 minutters spil, da Montpellier-målmanden Jonas Omlin mistimede et indgreb og nedlagde Neymar som bageste mand en meters penge udenfor feltet.

Det blev takseret til rødt kort, og så skulle Montpellier forsøge at overleve 71 minutter i undertal. 

Det gik galt bare et kvarter senere, da en fremragende stikning i dybden fandt Kylian Mbappe, der elegant vippede bolden over den indskiftede Montpellier-målmand og videre i nettet til 1-0, hvilket også var resultatet ved pausen. 

Et kvarter inde i anden halvleg fordoblede Neymar føringen, da han fik serveret bolden omkring straffesparkspletten fra Mbappe efter et flot gennemspillet angreb.

Her svigtede brasilianeren ikke, da han sparkede den i nettet med en førstegangsafslutning. 

Bare to minutter senere blev det også 3-0, da en tværpasning fandt Mauro Icardi, der både fik tid til at tæmme bolden og banke den i nettet fra nært hold. 

Mbappe var manden, der startede målscoringen fredag aften, og han lukkede også målfesten. 

Maurco Icardi blev spillet fri i feltet, og han trillede den uselvisk til siden, hvor den franske verdensstjerne blot skulle sætte indersiden på for at sende bolden i det tomme net. 

Flere scoringer blev det ikke til, hvorfor PSG øger forspringet i toppen, så de nu fører med tre point ned til Lille, der har spillet en kamp mindre.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 2. marts