LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

PSG-tysker er sikker: Vi stopper Pogba

| Champions League | 8 kommentarer
Solskjær hylder Pogba - 'han er blandt verdens bedste midtbanespillere'
Pogba og Co. sender Chelsea ud af FA Cuppen - se begge mål her
Pogba gør det igen! Her bringer han United på 2-0
Herrera pander United i front mod Chelsea - se føringsmålet her
Saudisk takeover af Manchester United? Glazer-familien kan tjene styrtende på salg af klubben
PSG-tysker er sikker: Vi stopper Pogba
Foto: Getty Images
Julian Draxler er sikker på, at Paris Saint-Germain har spillere, der er i stand til at detronisere Manchester Uniteds Paul Pogba.

Paul Pogba har været i sprudlende spillehumør hos Manchester United på det seneste, og det skal han forsøge at fortsætte tirsdag aften, hvor Paris Saint-Germain venter.

Den franske klub skal dog nok være i stand til at stoppe Paul Pogba, mener tyske Julian Draxler.

- De har nogle stærke spillere i Manchester United - specielt på midtbanen med Pogba og Nemanja Matic. De bliver nøglespillere for dem, siger Draxler ifølge goal.com.

- Men vi har også masser af kvalitet. Vores spillere er helt sikkert i stand til at stoppe dem. Vi har med Tyskland tidligere stoppet Paul ved flere lejligheder.

- Vi må se, hvad han gør. Han kan alt, men vi har spillere, der er i stand til at stoppe ham, siger Julian Draxler.

Paul Pogba har i løbet af de seneste ni Premier League-kampe scoret otte kasser og leveret fem oplæg til holdkammeraterne.


Stream Manchester United – Chelsea på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

BlueAndWhite 08:36          
Er lat kort for Latin ? Og hvad har hans danse talenter med opgøret at gøre ?
Stagger Lee 08:45          
Mon ikke der skal stå alt.

Der er ingen tvivl om at oddsene er jævnet en del ud siden lodtrækningen. Utd er blevet markant bedre med en formkurve, der kun er gået opad. Psg derimod har skader hos nogle meget store profiler og der må alt andet lige øge optimismen hos Utd.

Håber sgu lidt at Utd sender Psg ud, men jeg tror faktisk stadig at Psg tager den her stille og roligt. Der er bare meget mere kvalitet og rutine hele vejen rundt hos dem.
Snigskytten 08:53          
Hvor er det United mangler rutine henne. ??
RuneG 09:32          
Håber sgu lidt at Utd sender Psg ud, men jeg tror faktisk stadig at Psg tager den her stille og roligt. Der er bare meget mere kvalitet og rutine hele vejen rundt hos dem.
Også uden Neymar og Cavani? Det har jeg svært ved at se, hvis PSG spiller med folk som Draxler, Di Maria og Choupo-Moting... Uniteds offensiv er da noget bredere end PSG´s med de to skader in mente, og Pogba, Martial og Rashford virker ustoppelige pt. Læg dertil indskiftninger som Alexis Sanchez og Lukaku.

Rutinen tipper måske til Paris´ side med Thiago Silva, Buffon og Alves, men på resten af positionerne har United da mindst lige så meget rutine.
Stagger Lee 09:39          
Hvor er det United mangler rutine henne. ??

CL??
T-United 09:41          
PSG er et rigtig stærkt hold spiller for spiller også uden Neymar og Cavani, men alligevel er de røget tidligt ud af CL ift forventningerne de sidste år. Det skyldes nok mere, at de ikke hver dag bliver presset af gode hold, ligesom de andre store klubber gør. Det kan blive afgørende igen imod Utd.
Stagger Lee 10:44          
Det kan det.
Fredag 26. april
Torsdag 25. april