Luk

PSG vandt sikkert og nærmer sig toppen

| Ligue 1 | 0 kommentarer

På mål af Moise Kean, Mauro Icardi og Pablo Sarabia slog PSG sikkert Brest med 3-0 i den bedste franske række lørdag aften.

Hvis alt artede sig i tabellen, kunne PSG spille sig på en delt førsteplads med Lyon i den bedste franske række med en sejr over Brest lørdag aften.

Den mission blev da også klaret af Paris-mandskabet, men førstepladsen lader vente på sig, da Lyon sikrede sig et point i deres kamp.

På et hjørnespark fik PSG hul på bylden i opgøret, da først Moise Kean satte sit hoved på et hjørnespark, der blev styret hen til angriberen, som stod fri foran mål.

Den stilling skulle holde ind til kampens slutfase, hvor særligt en vis talentfuld franskmand viste vejen.

Ti minutter før tid viste Kylian Mbappé nemlig glimrende takter, da han efter mange husmandsfinter og hurtige svirp med bolden fintede sig selv ind i feltet og lagde bolden til rette for Mauro Icardi, der bare skulle sætte en inderside på bolden for at fordoble føringen.

Et par minutter efter bankede Pablo Sarabia sejren sikkert i havn, da han fra kanten af feltet sendte bolden i mål med en solid afslutning.

3-0 stod den så, og det skulle blive kampens resultat.

Første blev til andenplads

Dermed lignede det en førsteplads for PSG, fordi Lyon var nede med 0-2 mod Rennes indtil sent i det opgør.

På mål af Depay og Denayer blev det dog til et kryds i det opgør, hvorfor Lyon fortsat fører rækken med et enkelt point.

Det tredje hold, der slås om førstepladsen, Lille, fik sig en sejr, da Nimes blev besejret med 1-0 på udebane på mål af Burak Yilmaz.

Derfor ligger Lyon, PSG og Lille ganske tæt i toppen af den bedste franske række.


Af Christian Ambæk
Mandag 8. marts