LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

PSG ydmygede Monaco og er franske mestre

| Ligue 1 | 21 kommentarer
PSG ydmygede Monaco og er franske mestre
Foto: Getty Images
Paris SG er franske mestre efter en 7-1-magtdemonstration hjemme mod Monaco. Både Giovani Lo Celso og Angel Di Maria blev dobbelte målscorere for PSG. 

Søndag aften havde storklubben PSG muligheden for at afgøre det franske mesterskab. Det krævede en sejr over de nærmeste forfølgere fra Monaco, der gæstede Parc des Princes i Paris. 

PSG var uden stjernespillere som Marco Veratti og Neymar, men det gav plads til andre offensive profiler som Julian Draxler, Javier Pastore og Giovani Lo Celso. 

Monaco startede med både Thomas Lemar, Joao Moutinho og Falcao, så det lignede en jævnbyrdig topkamp i Ligue 1. 

Det stod dog ret hurtigt klart, at PSG ikke havde tænkt sig at udskyde mesterskabsfesten. 

Efter 15 minutters spil bragte hjemmeholdet sig nemlig foran 1-0, og det skete efter flotte PSG-kombinationer, der endte for fødderne af Lo Celso, som udplacerede Subasic i Monaco-målet. 

Bare to minutter senere blev det 2-0 på et flot Cavani-hovedstød. Et indlæg fra venstre side sad lige i panden på angriberen, der flot headede læderet i nettet. 

Og kampens næste scoring kom allerede tre minutter senere - i kampens 20. minut. Endnu en gang var det PSG, der stod for den, og denne gang var det Angel Di Maria, der overlegent loppede bolden over Subasic og ind i kassen. 

Bare 12 minutter efter PSG's føringsmål lukkede de reelt set kampen med scoringen til 4-0. Pastore slog et skarpt indlæg fra venstre side, og her dukkede Lo Celso op og headede sin anden kasse i mål. 

Monaco fik reduceret i kampens 38. minut, og det var den 22-årige portugiser Rony Lopes, der dukkede op ved bagstolpen og sparkede bolden i mål. 

Dermed var det slut på en hæsblæsende første halvleg, der endte hele 4-1 til hjemmeholdet PSG. 

PSG slippede dog ikke gas-pedalen i anden halvleg, og efter 58 minutter blev det 5-1 til hjemmeholdet. Javier Pastore slog en bold i dybden til Angel Di Maria, og så var det let for argentineren at score sit andet mål i kampen. 

Med et kvarter igen blev ydmygelsen total, da udeholdets Falcao blev noteret for et komisk selvmål. Angriberen headede på forunderlig vis et PSG-hjørne direkte i eget net, og dermed var PSG foran hele 6-1. 

I slutminutterne slog  Julian Draxler det sidste søm i Monaco-kisten med en scoring til 7-1. Et indlæg fra højre side endte for fødderne af tyskeren, der sendte kuglen ind i det lange hjørne uden chance for Subasic i Monaco-målet. 

Kampen bød ikke på flere scoringer, og derfor endte topkampen i Ligue 1 hele 7-1 til PSG, og mesterskabsfesten kunne bryde ud på Parc des Princes.

Mesterskabet betyder, at PSG nu har vundet den bedste franske række syv gange.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt

21 kommentarer

City4Ever 23:08          
Total ligegyldig liga. Neymar burde komme til City.
Nemt91 23:13          
Fortjent.
Eow, se det Gigis! 23:37          
1-Team League!
#PSG

Primært kun i denne liga og Bundesligaen (Bayern) kan man tale om at Penge sætter standarden for Succesen!
Self. er Bayern ikke tilnærmelsesvis kendetegnet på en lige så stor (decideret) købeklub som Paris er, men at kunne være i stand til at suge samtlige af Bundesligaens største profiler siger vel også lidt i det regnskab!
Jeg udmærket klar over at de Profil-tilgange nok højst sandsynligt også skyldes at de bliver tændt ved tanken om massiv succes (personligt og kollektivt) hos Bayern og deres historik og status i ligaen, at kunne løfte titlen hvert år, men det er lidt af en skam, da det netop dræber spændingen i ligaen, at de mindre-og subtophold ikke kan spille med de økonomiske muskler, som Bayern kan.
Eow, se det Gigis! 00:05          
Jeg frydes stort, hver gang den satans franske klub (lige såvel som City) ryger ud af CL, så de inderligt kan lære at man ikke kan købe sig til Succes, ligemeget hvor meget de end forsøger at udvide Inflationen på Transfermarkedet (efter Neymar handelen)!
Rundini 01:11          
@Eow.
Hvilken top klub (CL) har ikke betalt i dyre domme for deres hold? Hvilken klub af de bedste i Europa kan prale med næsten kun at have egne spillere på holdet?
PSG har tilmed et par spillere i førsteholdstruppen fra deres eget akademi (bare så du ikke tænker de har købt det hele)..
Og så er Bayern da i den grad indbegrebet af en købeklub og et bevis på man i høj grad kan købe sig til succes, forskellen på dem og PSG er bare, at Bayern kun køber fra de andre tyske hold og fjerner konkurrencen fuldstændig..
Det er ikke mange spillere PSG henter i Frankrig, da de simpelthen ikke er gode nok til at spille europæisk top..
Zinras 01:43          
Haha Eow, du må vist ikke have set fodbold siden 1950 hvis du tror at der er nogle klubber der er værre end andre på købefronten. Den eneste forskel er perspektivet ift. din egen klub, uanset niveau. Tænk på hvor meget mere top 3 klubberne i DK bruger end de andre klubber tilsammen. Tænk på hvor meget mere enhver Superligaklub kan bruge som en 1. divisionsklub ikke kan, selvom de skal mødes om op/nedrykning senere.

Så er det bare med at skrue på knapperne indtil du når land/liga/niveau hvor du selv vil trække grænsen, men jeg garanterer for at der nok skal være nogen på niveauet under der synes at det er et fjollet beløb. Sådan har det iøvrigt altid været, selv i de semiprofessionelle dage - Der fik du bare andre goder end penge på lommen.

Klassikeren i dag er jo snyd med kørepenge osv., men før i tiden havde du sikkert kunne få billigere husleje i de større byer, rabatter i sponsorernes butikker, gratis lokalavis og alt muligt andet. Det kan synes fjernt i det moderne rige samfund, men fodboldspillere dengang havde sjældent en uddannelse og havde gerne et lavtlønnet arbejde ved siden af, så den slags kunne godt lokke et fodboldtalent til at skifte klub da det er mange penge at spare over flere år.
FC Bayern 1900 03:09          
Hvor jeg dog morer mig ved altid at læse kommentarer fra folk, der aldrig har set en Bundesliga-kamp i deres liv, men som alligevel tror, de ved alt. Keep hatin´.
Tirsdag 22. januar