Luk

PSV-chef: Götze trænger til ro i karrieren

| Æresdivisionen | 3 kommentarer

Infoboks

FC Emmen - PSV Eindhoven
Æresdivisionen (26/01)
Oddset 8,65 5,70 1,28
bet365 10,00 5,25 1,28

PSV var ikke Mario Götzes førsteprioritet, erkender cheftræner Roger Schmidt, men tyskeren har brug for ro og spilleglæde, og det kan han få i den hollandske klub, mener han.

Mario Götze er rykket til PSV dette efterår, efter kontrakten med Dortmund udløb, selvom den 28-årige midtbanespiller havde flere tilbud på hånden.

PSV erkender da også, at klubben ikke var Götzes førsteprioritet, men hollænderne kan give den tidligere verdensmester lidt tiltrængt ro i karrieren, mener cheftræner Roger Schmidt.

- For otte uger siden talte jeg i telefon med Mario og spurgte til hans planer. Det var en rigtig fin og positiv samtale, siger Schmidt til Bild.

- Jeg havde en fornemmelse af, at han måske ledte efter et mere roligt miljø, hvor han kunne nyde at spille fodbold igen. Selvfølgelig vidste vi, at vi ikke var hans førsteprioritet, og at han skulle overveje adskillige tilbud.

- Transferen blev færdiggjort på tre-fire timer torsdag morgen. Det var virkelig ekstraordinært.

- Mario ser fit ud, synes jeg, men det er klart, at han ikke har deltaget i en holdtræning i et stykke tid. Han spiller helt sikkert ikke 90 minutter hver tredje dag, men jo før, han får spilletid, jo hurtigere kommer han i form, siger træneren.

Mario Götze har skrevet en toårig aftale med PSV.


Af Sara Margren
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar