Luk

PSV kvaste Jensen og Rosenborg før pausen

| Europa League | 0 kommentarer

PSV var foran 3-0 ved pausen og endte med at vinde 4-1, da klubben var på besøg hos Rosenborg i Europa Leagues gruppe D.

Mike Jensen og Rosenborg gik på banen uden point, da klubben torsdag aften fik besøg af PSV i Europa Leagues gruppe D.

Eliteserien-mandskabet havde tabt første kamp til LASK Linz og skulle derfor gerne sætte point på kontoen mod de hollandske gæster. Udeholdet stod med tre point efter en 3-2-sejr over Sporting CP.

Første halvleg blev dog ingen fornøjelse for Rosenborg, som efter et kvarters spil kom bagud. Pablo Rosario modtog bolden på kanten af feltet, hvor han tog et smart træk, inden han bragede bolden i mål til 1-0.

Værterne havde ingen skud på mål i løbet af de første 45 minutter, hvor det også blev både 2-0 og 3-0 for gæsterne, inden dommeren fløjtede til pause.

Birger Meiling var uheldig efter 38 minutter, da han sendte et fladt indlæg i eget net, og tre minutter senere fortsatte Donyell Malen sin forrygende målform. Han svigtede ikke, da han blev spillet alene foran målmanden, og så kunne PSV gå til pausen med en 3-0-føring.

Rosenborg kom langt bedre ud efter pausen, hvor nordmændene sad på både spil og chancer i kampens sidste 45 minutter.

20 minutter efter pausen kom Babajide David fri til afslutning i feltet efter gode kombinationer af hjemmeholdet. Den FC Midtjylland-ejede kantspiller sendte dog bolden over mål.

Få minutter senere kom reduceringen så efter et hjørnespark. En ripost endte for fødderne af Samuel Adegbenro, som var hurtig til at opfatte situationen og gjorde det til 3-1.

Værterne fortsatte presset mod et flot comeback, og Babajide David var tæt på for alvor at gøre det spændende med et kvarter tilbage. Her trykkede han af udefra, men keeperen hev en god redning frem.

I stedet lukkede PSV kampen i den anden ende umiddelbart efter. Igen var Donyell Malen manden bag målet, da han blev sendt i dybden og sikkert scorede.

Kampen sluttede 4-1 til PSV, der topper gruppe D med seks point efter to kampe, mens Rosenborg fortsat er uden point.

Eliteserien-klubben er gruppens eneste uden point, efter Sporting CP torsdag aften slog LASK Linz i gruppens anden kamp. 

Portugiserne vandt 2-1, selv om Marko Raguz sendte gæsterne i front efter 15 minutters spil. I anden halvleg slog Luiz Phellype og Bruno Fernandes til og sikrede Sporting CP sejren og de tre point.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober