LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

PSV tog mesterskabet mod Ajax

| Æresdivisionen | 5 kommentarer
PSV tog mesterskabet mod Ajax
Foto: Getty Images
PSV Eindhoven er hollandske mestre efter en sikker 3-0-sejr hjemme mod danskerklubben Ajax. Både Lasse Schöne og Kasper Dolberg var i aktion for Ajax i nederlaget. 

PSV Eindhoven kunne søndag lade sig krone som hollandske mestre, hvis de vel og mærket kunne besejre rivalerne fra Ajax Amsterdam. 

Ajax havde tre danskere med til kampen, men det var kun Lasse Schöne, der fik plads i startopstillingen. Således var både Kasper Dolberg og Rasmus Nissen henvist til udskiftningsbænken.

Fra bænken kunne de se hjemmeholdet fra PSV få den bedste start på kampen, og i det 23. minut kom den første scoring. 

En PSV-afslutning blev blokeret på stregen, og her var Gaston Pereiro hurtigst over den løse bold, og han kunne nemt prikke 1-0-målet i kassen. 

Senere i første halvleg blev det endnu værre for Ajax-spillerne, da hjemmeholdet kom på 2-0. Den 27-årige angriber Luuk de Jong fik fat i en andenbold på kanten af feltet, og herfra sendt han en hård, flad afslutning mod det lange hjørne, der endte i netmaskerne. 

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, og derfor kunne PSV næsten smage guldet på vej ned i omklædningsrummet - hjemmeholdet var foran 2-0.

Efter ti minutter af anden halvleg faldt kampens afgørelse reelt set, da Steven Bergwijn passerede Andre Onana i Ajax-målet. 3-0 til hjemmeholdet fra PSV, og dermed lignede det for alvor, at der skulle deles sølvtøj ud efter kampen. 

Mod kampens slutning fik hele to Ajax-spillere rødt kort, da både Nicolas Tagliafico og Siem de Jong blev sendt tidligt i bad. 

Kampen bød ikke på flere mål, og derfor sikrede PSV sig endegyldigt det hollandske mesterskab med en overbevisende 3-0-sejr mod Ajax.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

5 kommentarer

bruger 150099 19:45          
Hvilket 2-0 mål så i? Det var på hovedet
RødgrødMedFløde 20:10          
Er kæmpe fan af Schøne, men hold nu fast han blev udspillet i dag. PSV udnyttede alle hans svagheder i hans nye rolle som defensiv midt. Han er langsom, har dårlig placeringsevne og er håbløs i luftspillet.

Havde ellers lige håbet at han kunne spille den plads i stedet for Kvist til VM. Men nu hælder jeg mere til Lerager, som igen igen spillede en super kamp for Bordeaux.
Muhkoo 20:12          
Tror ikke de andre spillere havde set den artikel i AD fordi ajax gjorde alt rigtigt for at PSV skulle være mestre.

PSV har været bedst, men ingen har været gode, de har haft den mester kvalitet til at få point når det gælder, som Ajax slet slet ikke har haft i denne sæson. Nu kalder fansne i holland på trænerens afgang, men det ville være skørt det er vel ikke hans skyld at man er havnet her, selvom et nederlag til PSV på denne måde ser skidt ud.

Tvivler på der bliver ro på i kulissen det er der dog brug for efter sidste sommer som gjorde det til den værste sæson for Ajax i mange mange år. Ikke at blive mester er ikke godt, men ikke at spille i europa og ryge i cuppen til det dårligste hold i ligaen er en skandale.

Ajax har ikke vundet et eneste trofæ siden Nick Viergever blev købt, det er nu 4 år siden. Så gerne han og Veltman var væk til næste sæson, men tvivler, de er ikke særligt gode, så det bliver nok Ziyech og en af dem der er alt for unge til at tage videre.
MGPsamba 20:34          
@Rødgrød - At Lasse Schøne spiller defensiv midtbane er vel ikke en helt så ny rolle?!! eftersom LS har spillet pladsen i, i hvert fald, 1,5 sæson...og dernæst er det vel for pokker ikke udelukkende LS´s skyld at hans hold taber 0:3 i dag (der er vel min. 10-12 andre spillere på holdet?) ang. pladsen som defensiv midtbane på landsholdet; så tænker jeg ikke at én dårlig præstation (hvis det da virkelig var en sådan) giver Lerager!!! overhånd i for hold til Schøne som evt. starter (mod Australien i hvert fald) I øvrigt synes jeg virkelig ikke at William Kvist viser blændende vm-form (endsige form) for tiden...hmm; WK ER vel også både dårlig på låget, langsommere end Schøne og i denne sæson har han også tabt restforsvars-spiller:-/ Lad os nu se hvordan det hele udvikler sig op til VM; er overbevist om at træningslejren kommer til at give svaret på hvem som starter mod Australien. Tænker at Peru-kampen er 70/30 i Kvists favør (overfor Schøne) Spændende med det VM!!!
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts