LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

PSV udraderede Den Haag med vilde 7-0

| Æresdivisionen | 0 kommentarer
PSV udraderede Den Haag med vilde 7-0
Foto: Getty Images
PSV udbyggede sin føring i Æresdivisionen, da de lørdag klaskede Den Haag med hele 7-0 på udebane. De fik to straffespark undervejs.

PSV fører an i Æresidivisonen i denne sæson, og lørdag leverede de lidt af en kraftpræstation mod Den Haag, der ellers var kommet udmærket fra start med to sejre og to nederlag.

Mægtige PSV vandt nemlig hele 7-0 på udebane. Hirving Lozano gjorde det til 1-0 efter 20 minutter, da han blevet stukket i dybden og prikkede bolden i kassen, og i første halvlegs overtid headede Luuk de Jong PSV på 2-0.

Efter pausen gik PSV så målamok. Efter 53 minutter scorede Gaston Pereiro til 3-0 på straffespark, inden Lozano øgede til 4-0 efter 74 minutter, da han lobbede bolden over Den Haag-keeper Indy Groothuizen.

Minuttet efter blev det 5-0 takket være Erick Gutierrez, der trykkede af fra distancen og så skuddet gå hele vejen i mål.

I 91. minut var Steven Bergwikjn så over en returbold i feltet, som han bankede ind til 6-0, og i 94. minut fik PSV igen straffe, og dette omsatte Pereiro til vilde 7-0, der blev kampens resulat.


Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar