Luk

PSV videre efter magtdemonstration

| Europa League | 0 kommentarer

PSV Eindhoven er klar til Europa League efter en samlet 7-0 sejr. Også Partizan Beograd og Espanyol kvalificerede sig til gruppespillet i EL.

Cypriotiske Apollon Limassol stod over for en næsten umulig opgave efter et 0-3 nederlag i den første kamp mod PSV Eindhoven. Der blev ikke scoret inden pausen, men på seks minutter midt i anden halvleg lukkede PSV Eindhoven opgøret fuldstændig med tre mål.

Hollænderne scorede yderligere et mål i overtiden, og dermed er PSV klar til gruppespillet i Europa League efter en samlet 7-0 sejr.

I Norge skulle Molde forsøge at vende 1-2 nederlaget fra den første kamp mod Partizan Beograd. Nordmændene skulle dermed blot bruge en 1-0 sejr for at spille sig i Europa League, og tyve minutter før tid bragte Leke James Molde i front.

Ti minutter senere udlignede Nemanja Miletic dog for gæsterne, og dermed er det Partizan Beograd, som er klar til Europa League. 

I Ukraine var Espanyol gæster hos Zorya, og spanierne gik ind til kampen med det bedste udgangspunkt efter en 3-1 sejr i den første kamp. Efter en underholdende kamp endte det 2-2, og dermed er Espanyol klar til gruppespillet i Europa League. 


Af Sajeev Shankar

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 22. september