Luk

Pukki bombede Norwich endnu tættere på PL

| Championship | 3 kommentarer

Infoboks

Norwich - Luton 3-0
Championship
12' 1-0 Teemu Pukki
43' 2-0 Teemu Pukki
73' 3-0 Todd Cantwell

Teemu Pukki scorede to kasser, da Norwich lørdag udbyggede sin føring i toppen af Championship. Jacob Lungi blev indskiftet et kvarter før tid.

Norwich rykkede i sidste sæson ud af Premier League, men kanariefuglene er godt på vej til at sikre sig en returbillet.

Tidligere på ugen vandt Norwich den direkte topkamp mod Brentford, og lørdag skulle klubben lægge yderligere afstand til forfølgerne i Championship.

Midterholdet Luton kom på besøg, og allerede i det 12. minut kom Norwich på sejrskurs, da den tidligere Brøndby-profil Teemu Pukki bragede bolden i nettet.

Norwich dominerede stort i første halvleg, men først to minutter før pausefløjtet lykkedes det værterne at øge føringen, og igen var det Teemu Pukki, der stod for målet.

Finnen var først over en returbold og sendte læderet over stregen, så Norwich kunne glæde sig over en 2-0-føring ved pausen.

Luton foretog fire indskiftninger tidligt i anden halvleg for at forsøge at ændre kampbilledet, hvilket dog ikke lykkedes.

Godt et kvarter før tid faldt kampens afgørelse, da midtbanespilleren Todd Cantwell sparkede bolden fladt i kassen ude ved den venstre stolpe, 3-0 til Norwich.

Momenter senere blev Jacob Lungi Sørensen skiftet ind, og den tidligere Esbjerg-spiller var således med til at køre en stensikker tremålssejr i hus.

Norwich har derfor 76 point for 35 kampe, hvilket er ti flere end Watford på andenpladsen. Der resterer 11 kampe i Championship, før de øverste to hold rykker direkte op i Premier League.


Af Martin Schmidt
Fredag 16. april