Luk

Pukki jagter første EM: Det er vores drøm

| EM | 2 kommentarer
Pukki jagter første EM: Det er vores drøm
Foto: Getty Images

Infoboks

Finland - Italien 1-2
EM Kvalifikation Gruppe J
59' 0-1 Ciro Immobile
72' 1-1 Teemu Pukki
79' 1-2 Jorginho

Teemu Pukki mener, at Finland tabte helt fortjent til Italien, men angriberen håber alligevel, at landet når EM-slutrunden. Det siger han til Rai Sport ifølge Football Italia.

Teemu Pukki og Finland måtte se sig slået 1-2 af Italien, da de to hold søndag aften tørnede sammen i EM-kvalifikationens gruppe J.

Den finske Norwich-angriber udlignede ellers for hjemmeholdet, men det var ikke nok til at tage et point. Det havde dog heller ikke været fortjent, siger Teemu Pukki til Rai Sport ifølge Football Italia.

- Italien havde flest chancer, men vi kom tilbage på 1-1 og ville gerne have haft det ene point. Så man kan vel godt sige, at Italien fortjente at vinde kampen, siger han.

Teemu Pukki har med sine scoringer gjort sit for, at Finland kan komme med til landets første EM-slutrunde. Og han håber, at det lykkes.

- Det er vores drøm, da vi aldrig har været med. Der er fire kampe tilbage, og det er noget, vi virkelig gerne vil. Vi har gode chancer, men vi er nødt til at få nogle point, siger han.

Finland ligger nummer to i gruppen med 12 point efter seks kampe. Armenien ligger nummer tre med tre point færre. Pukki og co. mangler at møde Bosnien og Grækenland ude samt Armenien og Liechtenstein hjemme.


Af Jonas Sand
Fredag 20. september
Torsdag 19. september