LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Pukki lynede da Norwich slog Middlesbrough

| Championship | 2 kommentarer
Pukki lynede da Norwich slog Middlesbrough
Foto: Getty Images
Den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki sørgede lørdag for, at Norwich slog Middlesbrough med 1-0 i Championship.

Teemu Pukki har fået en fornem start hos sin nye engelske klub Norwich, hvor han i sæsonåbningen har stået for både scoringer og assists.

Lørdag skulle den tidligere Brøndby-topscorer forsøge at følge op på den fine Norwich-statistik, da han med holdkammeraterne tog imod Middlesbrough, som havde Martin Braitwhaite på bænken.

Hjemmeholdet havde ikke fået nogen imponerende start på sæsonen, mens Middlesbrough har været markant bedre kørende. Alligevel var det Norwich, der dominerede opgøret på Carrow Road.

Første halvleg forblev dog uden scoringer, men i anden halvleg slog Teemu Pukki minsandten til.

Bolden endte lidt tilfældigt hos finnen i feltet, og med noget der lignede tåen, fik Pukki prikket bolden over i modsatte side af målet, hvor Middlesbrough-keeper Darren Randolph ikke nåede den.

Minuttet efter scoringen blev Martin Braithwaite sendt i spil for Middlesbrough, og syv minutter efter indskiftningen var han lige ved at overliste Tim Krul i Norwich-målet, men den erfarne keeper var vågen.

Det blev ikke til flere scoringer, og dermed trak Norwich sig altså sejrrigt ud af opgøret, som kom i hus på Teemu Pukkis scoring.

I London tabte Henrik Dalsgaard og Brentford med 2-0 til Wigan, mens Ipswich og Jonas Knudsen tabte med 2-0 til Hull. Topholdet Leeds fik med nød og næppe hentet 1-1 på udebane mod Millwall.


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar