Luk

Pukki øgede Norwich-forspring til 10 point

| Championship | 0 kommentarer

Teemu Pukki sørgede med to scoringer for en 3-1-sejr til Norwich over Birmingham, og dermed er holdet 10 point foran i Championship.

Norwich kunne lægge yderligere afstand til Brentford og forfølgerne i Championship, hvis det blev til en sejr ude over Birmingham i tirsdagens kamp.

Birmingham, der ligger lige over nedrykningsstregen, havde Kristian Pedersen med fra start, mens Norwich havde Jacob Lungi Sørensen på bænken til opgøret.

Teemu Pukki var til gengæld med fra start for Norwich, og han stemplede ind efter knap en halv time, da han scorede til 1-0 efter et glimrende angreb af Kanariefuglene, der ikke havde været det bedste hold i kampens indledning.

Fem minutter senere blev Todd Cantwell nedlagt i feltet af målmand Neil Etheridge, og det blev takseret til straffespark. Etheridge reddede dog forsøget fra Pukki, og i stedet blev det 1-1 kort før pausen.

Tim Krul kunne kun halvklare et forsøg fra Ivan Sanchez, som på returen sendte kuglen ind til det udlignende mål for Birmingham.

Norwich fik svaret igen i anden halvleg, hvor Pukki med et kvarter tilbage modtog bolden efter en afretning, og tæt under mål scorede han til 2-1.

Det blev også 3-1 til Norwich dybt inde i overtiden takket være en kasse af Oliver Skipp, og det blev kampens resultat.

Dermed øger Norwich afstanden i toppen ned til forfølgerne til 10 point, dog med en kamp mere.

Andetsteds i Championship vandt Bristol City med 3-1 over Middlesbrough, mens Derby slog Huddersfield med 2-0.


Af Sara Margren
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar