LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Purung Brøndby-komet får prof-kontrakt

| Superligaen | 17 kommentarer
Purung Brøndby-komet får prof-kontrakt
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 1,75 3,80 4,33
NordicBet 1,80 4,05 4,10
Oddset 1,75 3,90 4,50
Den sporslige ledelse i Brøndby har været imponeret af 16-årige Morten Frendrup, som nu har skrevet under på en treårig fuldtidskontrakt, der træder i kraft til sommer og løber i tre år.

Den bare 16-årige midtbanespiller Morten Frendrup har gjort det så godt i Brøndby på det seneste, at han nu bliver belønnet med en professionel kontrakt, som træder i kraft til sommer.

Sportsdirektør Troels Bech har da også været imponeret af den unge mand, som har fået en kontrakt, der gælder i tre år.

- Morten har på to træningslejre, i de daglige træninger og i Superliga-kampe vist, at han er længere fremme end de fleste i den alder, og derfor ser vi chancen for at være med til at udvikle ham yderligere, siger Bech til Brøndby Indefra.

- Der ligger noget arbejde foran os, og der skal lægges på både den ene og anden vej. Men grundforudsætningen er så god, at vi laver en helt usædvanligt tidlig fuldtidskontrakt, siger Bech, som fremhæver både dynamik, ro og nærkampsstyrke i Frendrup.

Den 16-årige midtbanespiller fik seniordebut for Brøndby, da klubben tidligere i forårssæsonen mødte Lyngby Boldklub på udebane. Her blev han skiftet ind med fem minutter tilbage og blev efter opgøret hyldet af Brøndby-fansene.

Siden da har han spillet en enkelt kamp. Det skete, da han fik 24 minutter i hjemmebaneopgøret mod FC Helsingør - en kamp, Brøndby vandt med 6-1.

Se Manchester City - Tottenham Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

17 kommentarer

Roeski 15:35          
Håber han bliver en stærk profil i fremtiden.
EmilDS1999 15:42          
Fandme stærkt af Frendrup :-) Han er allerede bedre end Ørnskov hehe;-)
LFC4Life 15:55          
Det er satme godt klaret! Og når storklubber er begyndt at plukke 15-16-årige danske talenter, er det kun endnu federe hvis klubberne får sikret de allerstørste endnu tidligere, så de ikke bare smutter gratis.

(jeg ved naturligvis ikke om Frendrup ryger til en storklub en dag)
Spejl blank 17:23          
Såvidt jeg har kunne læse mig til, så har han aldrig været det største talent i årgangen, men derimod have en stærk indstilling og mentalitet.
bendixboogie 18:55          
@ Spejl Blank,

En stærk indstilling og mentalitet er ofte også mere vigtigt end egentligt fodbold talent.

Glæder mig til at følge hans udvikling.
Det var sjovt at se hans indhop mod helsingør, hvor han kørte en fuldvoksen modstander midt over (og fortjent fik gult). Det kræver alligevel noget mandsmod.
SoccerManiac 19:07          
Jeg glæder mig mest over at BIF ikke igen blot sælger et talent, men denne gang vælger at satse på ham. Det er nye toner som gerne må blive standard fremover. Sælg først spillerne når de er færdigudviklet.
Jesper40 20:46          
Frendrup er uden tvivl et fint talent men i den signing ligger også 50% branding af Brøndbys "Masterclass". Han er ikke et toptalent men en fin Superligaspiller på sigt. Brøndby bliver nødt til at reagere på, at de kun pt ligger nr 4, når det gælder udviklingen af talenter i Superligaen
Lørdag 20. april
Fredag 19. april