Luk

PwC: Nyt stadion i Aarhus vil koste 400 mio. kr.

| 3F Superliga | 95 kommentarer
PwC: Nyt stadion i Aarhus vil koste 400 mio. kr.
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Silkeborg
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,28 5,50 9,50
NordicBet 1,35 5,40 7,70
Oddset 1,35 5,30 8,20

Århus Stiftstidende har fået aktindsigt i de igangværende planer om et nyt stadion i Aarhus, og lige nu er tre scenarier i spil. Alle tre vil koste 400 millioner kroner, skriver avisen.

I Aarhus skriger de fodboldgale på at få et nyt stadion, hvor den berømte og berygtede løbebane bliver skrottet, og kommunen er da også i gang med at se på mulighederne.

Byrådet i Aarhus hyrede for et år siden revisionsfirmaet PwC til at give deres bud på, hvordan man kunne føre stadionplanerne ud i livet, og ifølge Århus Stiftstidende har firmaet lige nu tre scenarier på tegnebrættet.

I alle tre scenarier skal det eksisterende stadion i Aarhus bygges helt om, og ifølge revisionsfirmaet kommer det i alle tre tilfælde til at koste omtrent 400 millioner kroner.

De penge skal blandt andet findes ved at etablere og sælge byggegrunde omkring væddeløbsbanen, som ligger tæt på stadion.

Den endelige rapport fra PwC kommer ifølge Århus Stiftstidende omkring jul.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

95 kommentarer

Notler 10:26          
Håber når der kommer nyt stadion, at det er top moderne og med akustik som en af top prioriteterne
Toon Toon! 10:47          
Kanon. Når der kan bygges gode stadions i andre byer, så kan der vel også i Aarhus. Hellere i dag end i morgen! #lorteløbebane
De unge rappere 10:51          
Det er en skændsel, at Danmarks 2. Største by ikke har et ordentligt stadion. AGF og deres fans fortjener det.
Kom så igang!
Britz 10:53          
Interessant. Det begynder at lugte af noget mere end blot valgflæsk, nu hvor man har inddraget PWC. Ser frem til at se forslagene og er glad for, at alle tre forslag tager udgangspunkt i den nuværende placering.
kwakk 11:06          
sælge byggegrunde omkring væddeløbsbanen

Det er selve væddeløbsbanen der sælges.
Celestino 11:21          
Husk at få en endnu bredere løbebane denne gang, så man kan sidde endnu længere fra banen og kigge på højdespringsmadrasser. :D

... spøg til side, har altid elsket at komme på Århus Stadion pga. deres fans som giver god stemning, men stadion trænger til en opgradering.
KarateKid 11:32          
Fedt, så gider jeg tage på stadion igen. Er desværre meget nærsynet, og lige nu er der meeeeget langt ned til spillerne på grøntværen...
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober