Luk

Qarabag tog tre point i afbrudt drone-farce

| Europa League | 1 kommentar

Aserbajdjanske Qarabag vandt 4-1 over luxembourgske Dudelange i et opgør, der bedst vil blive husket for en bizar situation, hvor en drone fløj ind over banen med et armensk flag.

Luxembourgske Dudelange havde torsdag aften besøg af aserbajdjanske Qarabag i anden spillerunde af Europa Leagues gruppe A.

Dudelange vandt deres første kamp i puljen mod cypriotiske APOEL Nicosia i en vild 4-3-kamp, mens Qarabag på hjemmebane tabte 3-0 til spanske Sevilla.

Torsdag aften var formen dog bedre hos de aserbajdjanske gæster, der førte 2-0 efter en halv times spil efter scoringer af Abdellah Zoubir og Michel.

Det dramatiske højdepunkt i kampen indtraf dog kort efter 2-0-scoringen, da en drone fløj ind over grønsværen med et armensk flag.

De aserbajdjanske spillere blev særdeles oprørte over situationen, der var yderst prekær, idet Armenien og Aserbajdsjan som nationer har et meget betændt forhold, og ingen diplomatisk relation har efter en række konflikter mellem de to lande.

Qarabag-spillerne forsøgte at sparke dronen ned med kampbolden, men det lykkedes ikke, og kampen blev midlertidigt afbrudt.

Da kampen blev genoptaget, satte Qarabag streg under kvalitetsforskellen.

Richard Almeida scorede til 3-0 på straffespark, inden Michael Garros blev udvist for Dudelange efter godt en times spil.

Det udnyttede Qarabag, da Dani Quintana øgede til 4-0, inden Antoine Bernier i kampens sidste minutter fik reduceret til slutresultatet 4-1.

Med sejren rykker Qarabag forbi Dudelange i gruppe A og indtager nu andenpladsen efter Sevilla, der fører puljen.

 


Af Daniel Laursen
Lørdag 28. marts
Fredag 27. marts