Luk

QPR henter Marco Ramkilde på fri transfer

| Championship | 7 kommentarer

Infoboks

Middlesbrough - Queens Park Rangers
Championship (17/04)
Oddset 2,00 3,45 3,70
bet365 2,00 3,40 3,80

Det tidligere AaB-talent Marco Ramkilde skifter til QPR på en 18 måneder lang kontrakt. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

21-årige Marco Ramkilde har siden februar trænet med i Championship-klubben QPR, og her har danskeren imponeret så meget, at det er blevet til et kontrakttilbud.

QPR har tilbudt Ramkilde en kontrakt af 18 måneders varighed, og det har den unge angriber valgt at takke ja til.

Det bekræfter QPR i en meddelelse på klubbens hjemmeside, hvor Ramkilde udtrykker sin begejstring over at have skrevet under på aftalen.

- Allerede på prøvetræningens første dag følte jeg, at QPR var det perfekte match. Jeg ved, at dette er en klub med en masse historie og det er en stor mulighed for mig.

Ramkilde fik Superliga-debut for AaB allerede som 18-årig, men en alvorlig ankelskade har bremset angriberens udvikling. 

Nu er Ramkilde dog ved at være fuldstændig fit, og han ser frem til at udvikle sig i QPR.

- Jeg ser frem til at vise, hvad jeg kan. Jeg vil gerne udvikle mig - jeg ved, at jeg ikke er helt klar endnu - men med stabens hjælp kan jeg forhåbentlig udvikle mig og hjælpe klubben, hvis jeg får chancen.


Af Benjamin Alexander Helbo

7 kommentarer

Slettet(562119200410) 15:21          
What. Spøjst skifte - troede han ville ende i 1. divisionsklub. Har altid haft et godt øje for ham, og jeg håber hans karriere kan tage fart der.
Slettet(501706201307) 15:24          
Man har altid snakket om at Championship måske var den 5. eller 6. stærkeste liga. Dog undrer jeg mig over at unge spiller der ikke engang er "gode" nok til superligaen bliver hentet i championship, som har pengene.

Min pointe er at der ikke er så langt mellem holdende i Championship og superligaen. Lønnen er bedre i England, men det taktiske er måske ikke og derfor danskerne kan følge godt med?

Vi er godt nok rykket meget i DK de sidste 10 år med spiller i Championship.
Mogens Frost 15:25          
Der kan man bare se. Han skal nok visse han er god nok. For det vidste han allerede i ungdoms rækkerne, synd han har den skades historik som han har. Held og Lykke.
DanielChristoffersen90 15:28          
Vildt nok ham lige får sig et skifte til Championship, og London er næppe nogen dårlig by og bo i.
Slettet(501706201307) 15:28          
De engelske holds u23 er åbenbart rigtig godt. De unge sansker klare sig godt på de hold før de bliver forfremmet.

Oskar Buur er jo et fremragende eksempel. i sin helt unge dage ansås han som en kæmpe talent i AGF. med tiden blev den anseelse mindre og mindre og han røg ud af klubben på fri transfer, som jeg stadig synes er et mysterium. skriver kontrakt med Brabrand og ender 1 måned efter på Wolverhamptons U23 hold. Nu har han skrevet en ny kontrakt og træner med 1. holdet. Virker som en spiller de tror på i fremtiden. Han passer også perfekt ind på wingback rollen.
Seven faces 16:23          
Football manager 2015 anyone?
AaBager 18:16          
Fedt for ham og dejligt med endnu en AaBer i udlandet
Tirsdag 13. april