LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Qvist glad for sin udvikling i Horsens

| Superligaen | 0 kommentarer
Qvist glad for sin udvikling i Horsens
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - AC Horsens
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 2,75 3,30 2,50
NordicBet 2,85 3,25 2,60
YouBet 2,80 3,25 2,60

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Mikkel Qvist er glad for sin udvikling siden skiftet til AC Horsens. Han har rykket sig både fysisk og spillemæssigt, mener han.

I slutningen af 2016 hentede AC Horsens et ukendt navn i form af Mikkel Qvist i Danmarksserien. Siden har defensivspilleren udviklet sig godt i klubben og for nylig har han forlænget sin kontrakt til sommeren 2022.

25-årige Qvist har rykket sig på flere parametre. Der er både blevet bygget på spillemæssigt og fysisk, selvom der udefra mest har været fokus på de lange indkast, han kan sende afsted.

- Jeg har fået en hel masse erfaring og har stille og roligt vænnet mig til niveauet, siger han til bold.dk.

- Jeg er blevet fysisk bedre, end da jeg kom. Vi kører en masse statistik på hvor meget og hvor langt vi løber. Der er jeg en af dem, der ligger i toppen nu, hvor jeg i starten lå nede i bunden. Der er også aspektet i tempoet i kampene, som er højere end i Danmarksserien og fejl bliver straffet meget hårdere, så man skal være parat i alle situationer.

- Det har været fint for mig med indkastene, for det er en god hype for mig som ny spiller, men også for klubben. Man kan se hvordan det især har irriteret Hjulmand og Solbakken. Jeg har haft det fint med at folk har snakket om det.

Mikkel Qvist spillede i forsvaret i Lyseng, men havde brug for lidt Superliga-erfaring, inden han blev kastet i forsvaret i Superligaen. Det gav pladsen i mesterskabsspillet muligheden for og Qvist bygger på - også offensivt.

- Jeg kom til fra Lyseng, hvor jeg spillede i forsvaret. Fra starten havde jeg en fin dialog med Bo (Henriksen, red.) om, at det vigtigste i starten var at jeg kom ind i træningsflowet, for man træner en hel del mere end jeg var vant til. Dernæst skulle jeg også have noget kamperfaring og det har jeg fået nu.

- Jeg skulle have Superliga-erfaringen, før man bare turde smide en Danmarksserie-spiller ind i forsvaret.

- Jeg tror også det handler om at turde. Jeg er blevet bedre til at tage løbene ind i feltet. Det så man nok ikke i starten. Det er også en udvikling, jeg har gennemgået. Der kommer også lidt mere offensivt på nu, slutter han.

Mikkel Qvist og AC Horsens spiller på fredag hjemme på CASA Arena mod Brøndby IF.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar