LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Qvist: Jeg er klar til at kaste igen mod AaB

| Superligaen | 10 kommentarer
Highlights: FCM knuste Horsens' ti mand
Highlights: Hobro dukket i slut-minutterne igen i 4-måls drama
Qvist: Jeg er klar til at kaste igen mod AaB
Foto: Getty Images
Nordmændene er uforståelige overfor Sivert Nilsens AC Horsens-skifte
En brækket lillefinger forhindrede Mikkel Qvist i at kaste sine lange indkast mod FC Midtjylland, men han erklærer sig klar igen mod AaB.

Der var ingen lange indkast fra Mikkel Qvist i søndagens 3-0-nederlag hos FC Midtjylland i Superligaen, og det skyldes til dels en brækket lillefinger.

Derudover var FCM's luftstyrke også en faktor, påpeger Qvist og melder sig klar til at kaste igen om en uge.

- Det er ikke så slemt, og jeg er klar til at kaste igen på mandag mod AaB, sagde han. De store drenge var noget bedre i luften end vore folk, så netop i dag var der ingen grund til at kaste langt, siger Qvist til Horsens Folkeblad.

Efter premieresejren hos FCK har Horsens siden hentet to remiser og tabt to kampe.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

10 kommentarer

LukeDanDuke 07:36          
"kreatøren"
SotD 07:57          
Gab.

Tænk at have en spiller med kun pga. denne kompetence.
Så ringe er han da heller ikke. Jeg kan finde en række spillere med ringere allroundkompetencer end ham, og uden spidskompetencer der matcher Qvists. Det er vel i øvrigt ikke anderledes end at man tager en middelmådig spiller med der sparker gode dødbolde/indlæg (Beckham), eller at man tager en spiller med hvis primære force er at tackle og vinde bolde (Tøfting).

Hvis ens taktiske oplæg handler om dødbolde, og man rent faktisk har mulighed for at inkludere indkast i den portefølje, så ville det da være idioti ikke at udnytte det. Hvis så spilleren ellers leverede på Serie 3 niveau, så kunne man selvfølgelig overveje om spidskompetencen opgjorde for de klare niveaumæssige mangler, men det er jo langt fra tilfældet her.
nutmeg7 09:16          
Gab.

Tænk at have en spiller med kun pga. denne kompetence.
Har du ikke læst artikelen eller kan du ikke forstå den? Selvom han ikke kunne kaste mod FCM, så var han stadig med i kampen - eller kommer du bare med din mening om en spiller til en kamp du ikke har set?
spartan 09:16          
Det må være dejligt at have playmakeren tilbage
Blokvogn 09:28          
Foggy hvor er du trættende, hold dig nu i Sønderjyske tråde, hvor de også er trætte af dig, du skaber ingen debat, hvad kender du til hvem der med og hvorfor. Vi er godt tilfredse med Quist ligesom du plejer at være med Nørgaard?
FredeP 09:39          
@Blokvogn
Jeg er til tider også træt af Foggys indlæg, men den her gang må jeg give ham lidt ret. Når man ser på Qvists evner med en bold bortset fra de lange indkast, så kan man godt mistænke at han kun er med pga det.
Kan godt forstå Bo H.s valg eftersom der er rigtig mange penge at hente - men det er trist
Tirsdag 14. august