Luk

Rådvild SIF-træner kan ikke forklare indsatsen

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Silkeborg-træner Kent Nielsen har svært ved at forklare, hvad der gik galt i dagens 3-0-nederlag til OB, hvor første halvleg ifølge ham var særligt skuffende.

Silkeborg led endnu et nederlag på eget græs, da de mandag aften blev besejret med 3-0 af gæsterne fra OB.

Efter opgøret havde oprykkernes træner, Kent Nielsen, svært ved at finde ord til at forklare, hvad der gik galt, og særligt første havlegs indsats hæfter han sig ved.

- Der er ikke så meget at sige til det. Det var fuldt fortjent, og i særdeleshed vores første halvleg er vi meget, meget skuffede over, konkluder Kent Nielsen efter opgøret til TV3 Sport.

- Tro mig, det var ikke meningen, at vi skulle spille så afventende og initiativfattigt.

Da Silkeborg-træneren bliver forholdt til, hvorfor holdet alligevel leverede det udtryk, havde han særdeles svært ved at forklare sig.

- Pas. Jeg ved det virkelig ikke. Nogle gange tror jeg på, at den her situation, hvor vi alle er så dygtige til at fortælle os selv, hvor vigtigt det er, at man bliver lidt bange for sin egen skygge. Man bliver lidt bange for at fejle.

- Planen var, at vi skulle op og presse og tvinge deres wingbacks langt tilbage på banen. En ting er den defensive del, men de første tyve minutter tror jeg, at vi smider samtlige bolde, vi får fat, og vi er slet ikke over midterlinjen, siger Kent Nielsen, der forklarer, at skuffelsen var stor efter endnu et nyt nederlag på eget græs.

Silkeborg ligger stadig sidst i Superligaen efter ni spillerunder og har lukket tre mål ind på hjemmebane i holdets sidste fire kampe.

 


Af Daniel Laursen

9 kommentarer

ThePantsParty 21:28          
Der gik det galt at du startede med den værste spiller siden Mohamed Akinci på banen! Nu gik det lige så godt med at sende Hedval ud hvor han hører til og så sætter du den værste midtbanespiller i Danmark ind. For helvede, folk på tribunen HÅNEDE Nambishi og buhede af ham! Og det var hans hjemmefans!
BoldenErRund8 21:37          
Aldrig har jeg set Kent Nielsen, eller nogen anden træner være så modløs efter kampen, han nærmest undskylder for hvor dårlige SIF er. Man kan godt klandre ham for at mangle mod og gejst.. men manden bliver jo svigtet af den sportslige ledelse, han har et hold der på ingen måde er godt nok til Superliga. Der er vel maks tre spillere, der er gode nok til andre superligaholds startopstilling..?
Acebone 21:47          
Der er vitterligt ikke noget, Kent Nielsen kan gøre. Se på den trup.
Sarkasmee2 21:51          
Altid noget med den fantom-kasse til Silkeborg.
Willatzen 21:54          
Og lige endnu en fejl af folket bag bold.dk. I skriver 1-3, den endte 0-3!
Sig mig fatter I intet af korrektur? Poster I bare alt uden at tænke jer om?
bruger 171120 22:05          
Hvad der gik galt? Kent Nielsen
Hvepsebørge med rå løg 22:06          
Håber ikke, Kent får sparket. Det har han ikke fortjent, for han har overtaget en trup der ikke virker særligt superligaklar.
Tirsdag 15. oktober