Luk

Rafal Kurzawa ophæver kontrakten i Frankrig

| Ligue 2 | 13 kommentarer

Infoboks

Amiens - Guingamp
Ligue 2 (22/01)
Oddset 2,50 3,15 2,85
bet365 2,40 3,00 2,80

Den tidligere FC Midtjylland- og Esbjerg fB-lejesvend Rafal Kurzawa er på fri transfer, efter hans kontrakt med Ligue 2-klubben Amiens er blevet ophævet.

3F Superligaen har over de seneste sæsoner haft fornøjelsen af den polske venstreback Rafal Kurzawa, som i to halvsæsoner har repræsenteret FC Midtjylland og Esbjerg på lejeaftaler.

Nu er den 27-årige med det skarpe venstreben så på fri transfer, da han og hans franske klub Amiens er blevet enige om at rive kontrakten over.

Han har været i klubben siden 2018, men kun nået 14 kampe for førsteholdet.

Klubben offentliggjorde, at man ophævede aftalen tirsdag, og det kan få indflydelse på, hvor Kurzawa kan skifte hen på en fri transfer.

Blev den indgået mandag, hvor langt størstedelen – og det danske – transfermarked lukkede, så kan han frit skifte, men ellers må han kun skifte til klubber, hvor vinduet var åbent samtidig med, at kontrakten blev revet over.


Af Jonas Dalgård

13 kommentarer

EfB-Bold 10:59          
Tilbage til Esbjerg?
coyi_dk 11:12          
Kom så Esbjerg! Vores bedste spiller trods nedrykningen.. Skide være med at han først kan spille fra januar..
jeppe!rfc 11:20          
Håber Randers vil hente ham. Han er alt for god til 1 division, men det var Ankersen også og de har god økonomi i Esbjerg
Esbjerg - fan 11:32          
Læs nu teksten - han kan kun skifte til lande hvor vinduet er åbent - det er det jo ikke i DK.

"Klubben offentliggjorde, at man ophævede aftalen tirsdag, og det kan få indflydelse på, hvor Kurzawa kan skifte hen på en fri transfer.

Blev den indgået mandag, hvor langt størstedelen – og det danske – transfermarked lukkede, så kan han frit skifte, men ellers må han kun skifte til klubber, hvor vinduet var åbent samtidig med, at kontrakten blev revet over."
coyi_dk 11:38          
Han må vel gerne skrive kontrakt med en dansk klub, men først spilberettiget til januar?
Esbjerg - fan 11:42          
Han må vel gerne skrive kontrakt med en dansk klub, men først spilberettiget til januar?
Enig.
BoroDane 12:23          
Der er vel ingen dansk klub der gider betale løn til ham når de ikke kan bruge ham før det nye år. Næste ligakamp er om 4 måneder. Han må have noget andet på hånden i land hvor vinduet fortsat er åbent, for ellers virker det helt åndsvagt at hæve kontrakten dagen efter vinduet lukkede de fleste steder.
Onsdag 19. januar