Luk

Ragnar er hjemme: Jeg er lidt træt af udlandet

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC København
Superligaen Grundspil (14/02)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,20 3,80 1,65
YouBet 5,40 3,80 1,65

Selvom han er islænding, så er København som et hjem for Ragnar Sigurdsson, der er vendt tilbage til FC København.

Ragnar Sigurdsson er en stor fanfavorit i FC København, og derfor blev søndag formentlig en god dag for dem, der har sympatier i den københavnske hovedstadsklub.

Den 33-årige islandske forsvarskæmpe vendte således tilbage til klubben efter flere år i engelsk og russisk fodbold – og han havde det, som om han var kommet hjem.

- Det har føltes sådan, siden jeg var en lille dreng. Jeg har altid elsket København. Det er et perfekt tidspunkt at komme tilbage, for jeg er lidt træt af udlandet. Nu håber jeg, det bliver rigtig godt.

- FCK har betydet meget for mig. Jeg havde en god tid her, og jeg kender mange gode mennesker i og uden for klubben, så jeg har mange følelser her – og jeg glæder mig rigtig meget.

- Jeg har ventet på det her øjeblik i mange år, så jeg kunne faktisk ikke være mere glad, siger Sigurdsson til fck.dk.

Siden han forlod FCK i januar 2014, har Sigurdsson spillet for Krasnodar, Fulham, Rubin Kazan og Rostov – og så har han spillet masser af landskampe for Island. Det har udviklet ham.

- Jeg er blevet ældre, og jeg har spillet i mange forskellige lande. Jeg er den samme person, men jeg har måske en lidt anden spillestil. Man lærer hele tiden nye ting. Jeg har spillet EM og VM siden sidst og har mødt alle de største spillere. Man lærer sig en ting eller to, siger han.

Ragnar Sigurdsson spillede i FCK fra sommeren 2011 til 2014.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar