LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ragnar Sigurdsson: Skulle have scoret hattrick

| EM | 1 kommentar
Highlights: Dobbelt op på Ragnar i ekstremt vigtig islandsk sejr over de stærke tyrkere
Highlights: Gudmundsson sørger for Island-sejr mod Albanien hjemme på vulkanøen
Ragnar Sigurdsson: Skulle have scoret hattrick
Foto: Getty Images

Den tidligere FCK-stopper scorede begge Islands mål i 2-1-sejren over Tyrkiet, men han burde have scoret hattrick. Det siger han til islandske ruv.is.

Ragnar Sigurdsson blev den helt store helt for Island, da han scorede begge mål i 2-1-sejren over Tyrkiet og sikrede yderligere tre point i EM-kvalifikationens gruppe H.

Den tidligere FCK-forsvarsspiller er derfor naturligvis en tilfreds mand efter kampen. Alligevel plager det ham, at han ikke lukkede kampen og scorede sit tredje mål, da han fik muligheden. Det siger han til islandske ruv.is.

- Jeg skulle have scoret det tredje også, men det havde måske været lidt for meget af det gode. Jeg skulle have gjort det færdig, men jeg træner det selvfølgelig aldrig, fordi jeg bare er i forsvaret. Men to er også godt nok, siger han.

De tre point betyder, at Island, Tyrkiet og Frankrig alle har ni point i toppen af gruppe H, og derfor var sejren i dag ekstra vigtig.

- Vores mål var at vinde, for det var nødvendigt. Vi vidste, at det ville blive svært, men hvis vi havde tabt i dag, så ville de have været seks point foran os. Så det var en absolut nødvendighed.

Islands næste to kampe i gruppen er mod Moldova og Albanien i starten af september.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

1 kommentar

12'eren 23:58          
Ganske enkelt imponerende af Island. Tænk en fest Islands tilhængere kunne lave i Kbh. til næste år, hvis nu bare, osv...
Søndag 16. juni