Luk

Rakitic helt til sidst for Sevilla

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Alaves 2-2
La Liga
5' 0-1 Victor Laguardia
38' 1-1 Lucas Ocampos
45' 1-2 Joselu
90' 2-2 Ivan Rakitic

Ivan Rakitic scorede lørdag til 2-2 i overtiden, da Sevilla spillede uafgjort hjemme mod Alaves. Det ene point sender Sevilla på førstepladsen i La Liga.

Sevilla ligger med i toppen i La Liga i denne sæson, og klubben fra det sydspanske skulle derfor gerne have tre point lørdag, da de tog imod baskerholdet Alaves.

Gæsterne lå inden kampen i den nederste del af den spanske liga, men de var inde i god stime, hvor de havde fået ti point i de forgående fire kampe.

Sevilla havde ligeledes lavet ti point i de forgående fire, og det var derfor to hold i god form.

Kampen var kun fem minutter gammel, da Victor Laguardia pandede gæsterne i front, med et hovedstød der sad helt oppe i det lange hjørne.

Syv minutter inden pausen kombinerede Sevilla sig flot igennem, og angrebet endte med et cutback til Lucas Ocampos, der sikkert satte udligningen i mål.

I første halvlegs tillægstid havde en Sevilla-spiller hånd på bolden i eget felt, hvilket resulterede i et længere VAR-gennemsyn, der til sidst endte i et straffespark til Alaves.

Den store mulighed tog Joselu sig af, og så gik gæsterne til pause med en 2-1-føring.

I anden halvleg pressede hjemmeholdet på for at få de mål, der ville sende dem på førstepladsen i La Liga.

Julen Lopetegui skiftede både Suso of Ivan Rakitic ind, og det skulle vise sig at være en god idé.

Det lignede dog længe, at Alaves skulle lykkes med at hive sejren med hjem til det nordlige Spanien, men to minutters overtid dukkede Rakitic op i feltet og halvflugtede kuglen i kassen til stor jubel for hele stadion.

Målet var kampens sidste, og det ene point sender Sevilla op på en flot førsteplads i La Liga, hvor Real Madrid dog kan overhale, hvis de vinder deres kamp søndag mod Granada.


Af Tobias Bladt Haarder
Onsdag 26. januar