Luk

Rakitic og Munir sparkede Sevilla videre i CL

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

FK Krasnodar - Sevilla 1-2
Champions League gruppe E
4' 0-1 Ivan Rakitic
56' 1-1 Wanderson
90' 1-2 Munir El Haddadi

Med en sen 2-1-sejr over Krasnodar spillede Sevilla sig tirsdag aften videre i Champions League på mål af Ivan Rakitic og Munir El Haddadi.

Sevilla vandt før landskampspausen 3-2 over Krasnodar, og derfor jagtede russerne oprejsning i tirsdagens Champions League-opgør.

Den mission startede dog forfærdeligt for Krasnodar, eftersom Sevilla allerede efter fire minutter skulle komme på 1-0.

Lucas Ocampos sendte et indlæg ind i Krasnodar-feltet, som blev halvclearet lige ud i fødderne på Ivan Rakitic, og så flugtede den rutinerede kroat bolden i kassen og sendte Sevilla planmæssigt i front.

Sevilla havde overtaget i første halvleg, men trods flere gode muligheder lykkedes det ikke spanierne at udbygge føringen.

Fire minutter inde i anden halvleg var Remy Cabella uhyre tæt på at bringe balance i regnskabet, da han udnyttede en kæmpe fejl i Sevilla-defensiven, men Jules Kounde kastede sig heroisk ned og afværgede via stolpen.

I den anden ende var Sevilla nærgående en håndfuld minutter senere, men Luuk de Jong sparkede akkurat over mål, og uskarpheden blev straffet momenter senere.

Her slog Sevilla nemlig kontra, og så sparkede indskiftede Maciel Wanderson med en smule held udligningen i mål til 1-1 på oplæg af den tidligere FC Midtjylland-svensker Kristoffer Olsson.

Derfor lignede det en pointdeling, men i kampens overtid tog Sevilla alle tre point, da Munir El Haddadi sparkede bolden fladt i kassen til 2-1.

Sevilla er dermed ligesom Chelsea videre til Champions League-ottendedelsfinalerne, mens Krasnodar må kæmpe med Rennes om den Europa League-givende tredjeplads.


Af Martin Schmidt
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar