LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rakitic og reserverne gjorde arbejdet færdigt

| Copa del Rey | 1 kommentar
Rakitic og reserverne gjorde arbejdet færdigt
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Leonesa 4-1
Copa del Rey
18' 1-0 Munir El Haddadi
26' 2-0 Denis Suárez
44' 3-0 Malcom
54' 3-1 Josep Sene
70' 4-1 Denis Suárez
Valladolid - Mallorca 2-1
Copa del Rey
48' 0-1 Abdon Prats
49' 1-1 Oscar Plano
88' 2-1 Daniele Verde
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Ivan Rakitic kunne notere sig for tre assists og reserverne leverede målene, da Barcelona onsdag aften spillede sig videre i Copa del Rey med en 4-1-sejr over Leonesa.

Barcelona skulle onsdag aften gøre arbejdet færdigt i Copa del Rey mod minuputterne fra Leonesa.

Favoritterne vandt 1-0 i den første kamp, hvor de stillede med et reservespækket mandskab. Det var også tilfældet i aftenens returkamp, hvor spillere som Malcom, Denis Suarez og Munir El Haddadi fik chancen fra start.

Der var også mere rutinerede kræfter med hos Barcelona og en af dem var Ivan Rakitic. Han satte sine holdkammerater i scene i første halvleg.

Først lagde Rakitic bolden ind i feltet til Munir, som vendte rundt på en tallerken og sparkede bolden op i det ene målhjørne.

Senere i første halvleg lagde Rakitic godt nok bolden af og kunne notere sig for en assist, men det var Denis Suarez, der gjorde arbejdet. Han drev bolden mod mål og sparkede den til sidst flot i nettet i det lange hjørne.

Få minutter før pausen lagde Rakitic et præcist indlæg ind i panden på Malcom, som sørgede for en pauseføring på 3-0 til Barcelona.

I anden halvleg fik gæsterne reduceret, men der var aldrig tvivl om kampens udfald.

Denis Suarez fik lov at sætte punktum efter en flot frispilning fra indskiftede Ricard Puig. 

Det endte derfor med en stensikker sejr til Barcelona på en aften, hvor reserverne gjorde arbejdet færdigt med fornem assistance fra Ivan Rakitic. Barcelona er klar til ottendedelsfinalerne i turneringen.

Andetsteds spillede Valladolid sig videre i turneringen på bekostning af Mallorca. Det endte 2-1 til Valladolid onsdag aften, ligesom det gjorde i det første indbyrdes opgør. Valladolid er derfor videre efter 4-2 samlet.Af Nanna Møller Karlsen
Fredag 19. april